icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102820
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 mars 2014 20:24
2

Tupperware är så bra

Måste återigen göra lite reklam för Tupperware då jag förundras hur bra produkterna är. Jag har t.ex aldrig förut nästan kunna köpa rucolasallad eftersom den inte håller sig i kylskåpet. Nu i min salladsburk håller den sig hur länge som helst. Tog precis fram det sista för att göra kycklingssallad. Helt perfekt och verkligen till hjälp i mitt LCHF-hushåll.. :-)

Gillar

Kommentarer

  • 14 mars 2014 22:50
    Hej låter intressant...vad är det för typ av burk?
  • 15 mars 2014 10:04
    Tupperware är speciella produkter som säljs av konsulenter. Burken är lite dyr, ca 200, men de pengarna har jag faktiskt redan sparat in på att salladen håller sig. Har även köpt en låda för ost som är toppen att ha i kylskåpet.

Logga in för att skriva en kommentar.