icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 februari 2014 06:54
4

Tupperware

Min systerdotter har börjat sälja tupperware och skickade mig lite produktbeskrivningar. Jag nappade faktiskt även om tupperware för mig kändes väldigt längesedan men det är tidlöst som sagt. Handlade så bra saker och bara så nöjd. Nu har jag precis ätit frukost och tagit fram sallad ur en bra skål där salladen ska hålla sig längre. Smidigt också att ha i kylskåpet. Jag tycker om ost och har mycket ost med tanke på LCHF. Efter ovan nämnda frukost har jag satt in i osten i en förvaringsask där man kan ha flera ostar samtidigt och ska hålla sig bra. Toppen att slippa hålla på med plastpåsar. I förrgår kokade jag kaffe på förmiddagen när jag jobbade hemifrån och kunde hälla upp det i min nyinköpta termos som höll värmen långt in på eftermiddagen. Jag handlade också vattenflaskor i snygg design. Har redan använt en när jag dansade zumba i måndags. Vet inte om jag inbillade men vattnet smakade extra gott, hihihi.. Kul med lite nya saker som underlättar. Jag är på väg att köpa en fin gryta nu när jag är intresserad att laga mat igen.

Gillar

Kommentarer

 • 20 feb 2014 09:39
  Triggy
  Bra med smart förvaring, synd att det är så dyrt med tw bara ;)
 • 20 feb 2014 14:49
  lenaek
  Skönt när det underlättar vardagen, dyra bara.
 • 20 feb 2014 16:01
  Donnina
  Ja Tupperware är jättebra, salladsburken och ostdito utmärkta. En massa andra fiffiga prylar har de också. Kanske man skulle ta och dra igång en visning, det var säkert 30 år sen sist! Ja, dyrt är det men håller i evigheter.
 • 20 feb 2014 19:28
  Ja jag håller med att det är dyrt men det håller i evigheter som Donnina skriver. Dessutom så trevlig design att man blir glad att kolla i kylskåpet..

Logga in för att skriva en kommentar.