icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 januari 2018 06:58
6

Tror på kärleksbombning

En vecka sedan jag var på kurs om att våga tala inför grupp. Minns att det kändes lite pirrigt på morgonen och vad givande dessa dagar var.  Jag lyckades också undvika efterrrätterna och fikabrödet och åt lite diskret av mina nötter till kaffet. En av deltagarna frågade om jag inte skullle ha efterrrätt som de andra men jag svarade bara att jag undviker socker och det var inte mer med det. Det var en av mina favoriter till efterrrätt, nämligen chokladmoussé men som kompensation gjorde jag en sådan i LCH-variant nu i helgen istället. 

Vi gjorde en övning som heter kärleksbombning på kursen som består i att alla säger olika positiva ord till en person i taget. Det är verkligen en speciell känsla att få höra så mycket bra om sig och jag tänkte på hur varm inombords jag kände mig efteråt.

Jag har gjort det två gånger tidigare. Det första var på ett vanligt seminarium där man skulle stå bredvid den man satt bredvid och säga massa positiva saker men vad krystat det kändes. Helt naturligt då man inte hade någon uppfattning om den personen. Andra gången var min KBTkurs i att gå ned i vikt 2009 och där hade vi gått tillsammans 10 gånger när vi gjorde detta och minns hur glad jag blev att höra hur jag uppfattades.  Det man får ger kraft och energi och ibland är vi för rädda för att säga bra saker till varandra.  

Mer kärleksbombning i vardagen helt enkelt.. 

Gillar

Kommentarer

 • 31 jan 2018 07:30
  BirtheX

  Mer kärleksbombning till folket! 👍🏼👊🏼

 • 31 jan 2018 07:31
  Bella50

  Håller absolut med.👏👏 Alla vill väl få bekräftelse och ”synas”. Inte tas för given. ✌️

  Ha en bra dag vännen ❤️

   

 • 31 jan 2018 08:25
  Arrietty

  Det är som du säger, det smakar allra bäst när det förtuom det positiva i allmänhet också visar att man blivit sedd som den man är.

 • 31 jan 2018 09:08
  Alzarin

  Så bra du klarade av fikat! 🌰❤️🧡💛💚💙💜

 • 31 jan 2018 10:45
  aregnisw

  Låter som en toppenidé vi är nog för dåliga att ge varande massor med komplimanger det skulle man göra oftare. heart 

 • 31 jan 2018 11:30

  dca5bdfa-e488-444f-b33f-9e9b3b26e0ae.JPG

Logga in för att skriva en kommentar.