icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 maj 2015 22:24
3

Tror jag gjorde en god gärning idag och det känns bra

 Det blev en riktigt rolig schacktävling idag med feststämning. Vi spelade inte enbart individuellt utan i lag och varje spelare hade ett sjuårigt barn med sig och vi gjorde vartannat drag. Behöver jag säga att partierna kunde sluta hur som helst med tanke på att de var rena nybörjare men det var charmigt samtidigt. Väldigt gulliga barn  och alla vann en bok. Jag berömde min lilla motspelare och tackade henne efteråt. Hon sprang iväg direkt och jag tänkte att hon kanske var blyg men hon kom med boken och ville ha autograf och det var flera barn som bad om det. Säkert en riktigt minnesvärd dag för dem och speciellt för killen som fick vara lagkamrat med en austronat.

Jag hoppade över middagen efteråt då jag inte kände riktigt för det och misstänkte det skulle bli ganska så stelt. Först kände jag mig dum som gjorde det när jag tackat ja men vad kan hända. Det är många som vill gå och det blir mer mat och vin till dem. Ibland får man göra sådana saker i livet och förr i tiden var det otänkbart för mig.

Nu hem till A istället och fick en avkopplande kväll. Håller på och bearbetar för mig själv min metod för att gå ned i vikt och om jag ska räkna kalorier eller inte..

Gillar

Kommentarer

 • 30 maj 2015 07:44
  Tita

  Roligt med barnen med i spelet. Mitt barnbarn i Stockholm spelar också schack till husbehov. Han brukar ta matcher med morfar som är en ganska duktig spelare.

  Ha en bra helg!!

 • 30 maj 2015 07:52

  Vad roligt att höra Tita med ditt barnbarn som  spelar schack.  Ha en fin helg du också.

   

 • 30 maj 2015 07:52
  Tänk om alla tänkte så, mera vuxna engagemang i samhället för det finaste vi har! Tackkram <3

Logga in för att skriva en kommentar.