icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 september 2014 19:34
2

Trött men har njutit av den vackra höstdagen

Fortfarande väldigt trött men tror allt blir bättre efter helgen när vi får vila ut. Vi kom ju hem från semestern mitt i natten i lördags och det har gått för runt efter det och ingen mjukstart direkt på jobbet. Så helgen blir skön och få tid att göra i ordning här hemma. 

Idag har varit en så ljus och vacker dag. Allt fungerar väldigt bra för mig matmässigt förutom att jag inte vet min diet ännu. Har börjat vänja mig vid en slät kopp kaffe under förmiddagen och även en apelsin till mellanmål under eftermiddagen. Frukt är ju förbjudet när det gäller LCHF så vi får se hur det blir med det i fortsättningen men något mellanmål måste jag ha på eftermiddagen. Apelsin har fungerat bra förutom att det och vatten är ganska urindrivande. Igår var jag rädd att inte hinna hem och fick helt desperat springa in på en restaurang här i Jakobsberg och de var vänliga och jag fick låna toaletten. Puh.. :-) 

Ikväll blir det soppa och fröbröd till det. Ett väldigt gott knäckebröd jag köper färdigt. Jag tänker på hur snabb man är ibland på att hitta det negativa. Igår när jag kom hem stod det en halv tallrik soppa i kylen som A lämnat. Aha, han tyckte inte om soppan jag lagat tänkte jag direkt. Så var det inte alls utan han hade inte bara inte orkat. Han tyckte soppan var god. Där ser man och jag ska verkligen försöka ändra mitt tankemönster. Det positiva ska komma först! 

Apropå positiva saker har jag varit på Åhléns ikväll och handlat nya lakan. Vad det ska bli härligt att sova i dem inatt. 

Gillar

Kommentarer

  • 11 sep 2014 22:17

    Hoppas ni får en lugn och skön helg!
    Ja, visst är det lustigt att man tänker att folk inte gillar nåt om de inte äter mycket/allt. Man måste inte äta mycket, äta upp allt bara för att det är gott :) Jag har lite "problem" med det då jag hälsar på min mamma. Hon sätter fram hur mycket mat och fika som helst till bara mig och sen så låter hon så besviken om jag inte äter upp allt fast jag faktiskt enligt mig ätit mycket och är mätt. Den "filosofin" är också en orsak till att man går upp i vikt. Det är gott alltså äter man mycket mer än man borde.

  • 11 sep 2014 22:18

    Tack Mosel och visst är det intressant att mat är så förknippat med så mycket känslor. Förstår man det blir det lättare att gå ned i vikt tror jag. 

Logga in för att skriva en kommentar.