icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 mars 2014 21:23

Trött men glad

.. och jag har en ständigt återkommande rubrik känns det som men det är ju inte alls fel att vara både trött och glad. Det har verkligen varit intensivt med schacket denna helg och mycket lärorikt. Jag var lite nervös i början eftersom jag inte visste hur det skulle läggas upp. Jag tycker det var bra koncept att vi fick ett problem uppställt på ett demobräde framför oss och sedan skriva svaren på lappar och lämna in. På andra kurser jag varit på har man fått skrika svaret rakt ut. Det är stressande och passar inte mig. Speciellt när en del skriker att de kan utan att veta svaret.. Suck.. Märkte också att jag var bra på att tänka blint, dvs utan flytta pjäser. Tror alla dessa kvällar när jag spelat schack och åkt hem i tunnelbanan och försökt memorera mitt parti och förstå vad jag gjorde för fel har gett resultat. Jättesvårt i början men har gått bättre och bättre. Kul och som allt annat ser man att träning ger resultat om dock inte på en gång. Precis som att lägga om sina kostvanor. Känns riktigt bra att jag har kommit tillbaka till LCHF. Idag åt vi lunch på pizzeria igen och jag valde parmaskinka med melon och återigen lite mörk choklad till kaffet när vi fikade. Nu är det två veckor sedan jag satte igång och sade adjö till mina smörgåsar. Det har verkligen gått bra. Känner inte att jag kommer att försöka varken baka LCHFkakor eller LCHFbröd utan för mig passar det bättre att hitta andra alternativ. Ska lära mig göra en riktigt god chokladmoussé och har någon bra recept tas det tacksamt emot. Det kan vara bra att förgylla helgen med.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.