icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074607
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 April 2014 21:01
2

Trodde inte det fanns sådan service och vänligt bemötande

Efter en ännu jobbig och sömnlös natt ringde jag till ventilationsfirman när jag kom till jobbet imorse. Han lät förvånad för han trodde allt var löst vilket det ju absolut inte var. När jag förklarade hur jag hade det sade han att han skulle försöka skicka någon till mig imorgon och på fredag var de lediga. Jag bara rös inom mig vid tanken på ännu en helg med detta dånande och på torsdag har det hållit på i två veckor. Han lovade att höra av sig och jag - som kan känna mig lite luttrad ibland när folk säger att de ska höra av sig - tänkte för mig själv att jag ska ringa igen efter lunch om jag inte hör något. Det behövdes inte för han ringde inom en timme igen och sade att de kunde skicka en kille direkt hem till mig. Så även om jag var på jobbet ordnade han att denne kille mötte mig i receptionen och fick mina nycklar. Sedan ringde han mig och sade att det var fel på takfläkten som måste bytas ut och han sänkte hastigheten tills vidare och kom sedan tillbaka med mina nycklar. Helt otroligt service! När jag kom hem ikväll var det helt tyst i lägenheten och jag bara vilar i denna känsla. Helt otroligt. NÄstan rädd att röra mig om det ska börja igen.. Så skönt att jag fick hjälp och inatt får jag sova utan känsla av att det är storm utanför fönstret Jag är också glad att jag vägde mig i morse. Känns så bra att veta var jag står och det hjälper mig känner jag. På tisdag nästa vecka ska jag väga mig igen.

Gillar

Kommentarer

  • 29 Apr 2014 22:06
    mosel
    Vad härligt! Vad kul också att de var så hjälpsamma och snabba då det kom till kritan. Sov så gott! :)
  • 29 Apr 2014 22:12
    Tack Mosel och det kommer jag verkligen att göra. Känns som tystnaden kommer att vagga mig till sömns om en stund.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.