icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 januari 2015 21:44
4

Trodde en diskmaskin skulle brumma i köket men det blev problem

Nu verkar det som vi är helt köpgalna men det blev inte bara ny teve utan något vi länge tänkt på en diskmaskin. Har verkligen tänkt på vad det skulle underlätta i vardagen. Vi köpte på nyårsafton och betalade även för installation och hemkörning och idag var dagen D här.. De skulle komma mellan 16.00 och 21.00  och dök upp 20.30.. ( Kommentarer överflödiga då det är som det är i det fallet.. )  Trodde det skulle bli en lätt installtion men det visade sig att förra hyresgästen tagit med sig en ventil som behövs för övergången för vatten. Nu måste det en rörmokare hit och det är viktiga saker att det blir rätt.  Känner verkligen att jag förvånas över människors sätt att vara när de flyttar iväg men lägenheten var ju tömd på allt som tänkas kunde när vi kom hit, t.om ugnslampa. A säger att jag inte ska gräva i det eller älta och det är nog rätt. Ska ringa förvaltaren imorgon så får en rörmokare komma hit Vi får ju betala men det kan inte hjälpas och positivt nog var det inget stort jobb fick vi höra och allt annat var klart.  Snart ska nog en diskmaskin brumma i köket.. :-)

Idag blev det en dag utan godis. Mycket bra att jag gjorde min lilla ritual och dokumenterade det här. Det är en av många saker som är så bra med Matdagboken och verkligen en fantastisk uppfinning och idé! :-)

Gillar

Kommentarer

 • 14 jan 2015 22:32

  Vilka girigbukar... Ush så tråkigt för er!

  Nåja, det löser ju sig i alla fall, bara lite senare än tänkt och det är ju huvudsaken. Skönt med diskmaskin! Tänk så skönt att slippa handdiska allt!!

 • 14 jan 2015 22:29

  Ja visst är det märkligt.. Dock är vi ändå glada. Vi har köpt fin teve och det var en enkel åtgärd som måste  göras av rörmokaren. Ska bli så skönt med diskmaskin och få se vem av som blir ansvarig för in och utplock.. :-)  Just detta att få bort allt från diskbänken ska bli så bra..

  Tack och är så lättad att jag fann rätt väg när det gällde godiset för jag höll på att skapa en farlig vana.

 • 14 jan 2015 23:34
  Donnina

  Om man ändå hade en diskmaskin!  Det går inte hur gärna jag än vill, - får inte plats, sad Lycka till med nyförvärvet och hoppas det underlättar  för dig (och A) wink

 • 15 jan 2015 08:12

  Tack LaydyG och Dommina. Jag har aldrig haft diskmaskin och ska bli så skönt. Synd att du finte får plats Dommina, inte ens med en liten bänkdiskmaskin.. Lite snopet igår men det kommer att lösa sig det är det viktigaste.

Logga in för att skriva en kommentar.