icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097172
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 oktober 2015 06:49
7

Trillade rakt i chokladfällan igår

Haft två intensiva dagar jobbmässigt med sena kvällar och jag hoppas resten av veckan blir bättre.Som jag känner nu funderar jag på att lämna återbud till naprapraten på fredag.Min axel blir sämre av hur jag jobbar och det känns inte bra då det är en dyr behandling. Vet att det är bara jag som kan slå ned på tempot alternativt hitta en annan väg när det gäller hur jag jobbar men det är inte helt lätt. Jag är iallafall medveten om problemet.

I måndags kände jag mig stolt över mig själv då jag på vägen hem stod vid Pressbyrån och funderade på om jag skulle köpa en mjölkchoklad. Marabou naturligtvis och jag stod länge och tänkte på hur gott det skulle kännas. Sådan choklad är extra god när det är lite kallt ute. Jag funderade så länge att även andra tankar kom och jag tänkte på hur fel det skulle kännas efteråt och jag " lurade " mig själv lite och sade till mig själv att vill jag ha choklad finns det mörk choklad hemma.Jag köpte ingen choklad.När jag kom hem åt jag kyckling och grönsaker innan ätfönstret stängdes och var inte sugen på choklad. Så bra men igår föll jag som en sten. Hade inget med mig att äta på eftermiddagen och en av mina kollegor bjöd på choklad från Prag och en annan på någon typ av mjuk sockerkaka. En liten chokladbit kan jag väl ta tänkte jag men där ser man vad viktigt det är att låta bli helt. Blev fem bitar och jag gick ständigt till denna kartong. Likaså slank en bit sockarkaka ned till kaffet. Inte bra och ska vara försiktig framöver. Inget medvetet avsteg utan tecken på rastlöshet ! 

Nu är ätfönstret stängt och jag kan vara lugn när jag kommer till jobbet för jag är helt säker att chokladen är uppäten av mina kollegor när ätfönstret öppnar..

Gillar

Kommentarer

 • 21 oktober 2015 07:12
  aregnisw

  Lätt hänt att trilla dit du, men är det inte stressigt att alltid ha det där ätfönstret att följa det skulle nog jag tycket jag äter min frukost, lunch o middag och det är vad jag mår bra av har aldrig något sötsug längre. Men mår du bra av det så är det ju toppen men att leva så alltid skulle jag aldrig klara av men bra att du mår bra av det. Men var rädd om dig, inget illa menat jag bara säger hur jag upplever det hela. 

 • 21 oktober 2015 07:23

  Nej, det fungerar bra för mig med ätfönstert och mindre stress faktiskt. Nu hade jag inte något mellanmål med mig och trodde felaktigt nog att jag kunde nöja mig med en chokladbit men det gick inte.Skönt att ditt sötsug har försvunnit helt.

 • 21 oktober 2015 07:29
  Bella50

  Godmorgon från en fjällfru.

  Bra gjort vid första impulsen Eleganz 👏👏👏

  Att det gick "lite ur spår "dagen efter , får du bara acceptera.

  Frågan är varför det hände ?

  Hade det hänt nåt speciellt...privat eller på jobbet ?

  Det är alltid bäst att vara förberedd och ha "nödproviant" med sig.

  Släpp det och lycka till idag. ❤️

   

   

 • 21 oktober 2015 12:04
  Bgitta

  men vet du inte att choklad är nyttigt........

  Pepp

 • 21 oktober 2015 14:26

  Ett litet snedsteg är inte samma som att vara tillbaks på ruta 1, det här klarar du!

 • 21 oktober 2015 15:42

  Pepp!!

 • 21 oktober 2015 20:36

  Tack alla och jag fortsätter på den inslagna vägen och lät chokladasken vara ifred idag... Bella, ingen speciell orsak egentligen och jag glömde helt enkelt nödproviant till tågkuén. Idag packade jag ordentligt.smiley

Logga in för att skriva en kommentar.