icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1072846
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 September 2015 07:22

Trevlig kväll på Gondolen

Igår var jag med några kollegor på Gondolen och riktigt trevligt. Deras " köksavdelning" som är lite billigare och något som vi fått tips om. Inte dumt alls och jag kan verkligen rekommendera samt fantastiskt utsikt över över Stockholm.

Jag var inte så hungrig så jag åt bara en förrätt men ätfönstret fick nagga lite på igår och så blir det ibland.Tänkte ett tag ta en chokladmoussé till efterrrät men besinnade mig och det blev cappucino istället.

Jobbig hemresa då det var stopp i pendelstågstrafiken på Södra station och jag fick vänta en timme där på perrongen.Usch och tog nästan två timmar att komma hem.Kände inte att jag fick tillräcklig tröst och sympati av A när jag kom hem och det där är nog lite manligt och kvinnligt. 

Det var privat visning av min lägenhet igår kväll och fick sms av mäklaren att hon som kollade gillade lägenheten och känns roligt. 

Nu en ny dag och idag ska ätfönstret hållas..smiley

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.