icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1004554
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 februari 2016 07:00
4

Trevlig fikastund

Igår fikade jag med en väninna i Kista galleria och vi tog även en tur till Rituals och köpte kroppscreme och handkräm. De har så fina produkter.  Även en vacker azalea köpte jag med mig hem och den lyser upp hela köket känns det som. Få se om jag klarar att sköta den och ska ge vattenbad regelbundet samt undvika att den torkar ut.

Kanske på sätt och vis tur at jag inte längre bor nära Kista galleria. Lätt att handla för mycket när de har öppet till nio på kvällarna men igår var det roligt.

Sedan fikade vi och pratade och det var trevligt. Jag tog faktiskt en smörgås för jag tänkte att det är bra att få näring i sig och tog på grovt bröd. Dock blev det en liten toscakaka til men så får det bli ibland i vissa situationer. Känner sådant lugn inom mig när jag har bestämt min mathållning och LCHF känns tryggt och bra.

Jag fick en kommentar  om min klädsel när jag lade ut en bild av mig själv på Facebook i raljerande ton. Ibland kan skämt vara ett sätt att såra tråkigt nog. Igår tog jag bort kommentarern och vad skönt det kändes. Ett sätt för mig själv att visa att jag inte behöver ta vad som helst och ett steg på vägen mot mitt nya jag som sträcker på sig och säger ifrån. Härlig känsla!

Gillar

Kommentarer

 • 3 feb 2016 07:33
  Cinque

  Bra att du tog bort kommentaren! De kommentarer man själv ger är ofta en bild av hur man mår - bara för att en vän mår dåligt innebär inte det att även jag ska må dåligt. Vi måste vara snälla med varandra, vem ska annars hjälpa oss bär vi behöver draghjälp?

   

  "No matter how educated, cool, rich or talanted you BELIEVE you are, how you treat people ultimately tells it all. Integrity is everything." ❤️❤️

 • 3 feb 2016 08:52
  Tita

  Jag fattar inte att vi kvinnor inte skulle ha rätt att lyfta fram oss själva😒 om vi gör nåt bra, klarar oss bra i karriären,  utseendemässigt fina, klär oss snyggt eller vad som helst bra vi är/gör bra. 

  Det är alltid nån el några som kommer med syrliga/elaka kommentarer och ofta är det andra kvinnor. Det värsta jag vet är helt uteblivna kommentarer för nåt bra jag gjort. Det är också avundsamhet. 

  Nej, vi skall visa upp oss mer på ett bra sätt det som är fint och det vi är stolta/nöjda över. Jag tror att många kvinnors/flickors mående skulle bli bättre. 

  Bra att du tog bort kommentaren!!

  Pepp på dig!

 • 3 feb 2016 09:32
  Bella50

  Håller med. Man behöver inte ta sånt...❤️👍

 • 3 feb 2016 16:25
  mosel

  Ja. Kista-gallerian är kul, där var jag en hel del då jag bodde i Stockholm. Bra att de har öppet så länge. Tråkigt med den negativa kommentaren, bra att du tog bort den. Ofta är det avundsjuka personer som håller på så där.  Försök att inte bry dig om det. Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.