icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 november 2016 22:33
6

Trafikkaos och mardrömsresa

Mycket snö imorse och jag trodde nog ändå att det skulle gå bra att ta sig till jobbet. Tvekade vid Jakobsbergs station om jag skulle ta pendeltåg eller buss men när bussen precis svängde in kändes det som ett omen och jag tänkte att jag hade tur.. Hmm, vad lite man vet när man kliver på en buss. En kvinna kom springande när busschauffören stängt dörrarna och vinkade frenetiskt men chauffören körde bara vidare. Jag tänkte att hur elak får man vara.. Den kvinnan hade tur!

Det tog fyra och en halv timme att komma till jobbet. Jag åkte halv nio på morgonen och kom fram kl. 13.00. Vi kröp fram och en kvinna började gråta hysteriskt. Överallt på vägarna var det bussar i diken och folk som promeneade. Totalt kaos! Det värsta i det hela var att jag blev så otroligt kissnödig. Vad gör man mitt på en motorväg och en buss som kryper fram.. Jag fick alla möjilga fantasier och insåg att i värsta fall får jag använda papperskorgen men vilken mardröm i en fullpackad buss mitt framför alla människor. Jag stod hela resan för jag orkade inte sitta ner och försökte mumla lugnande mantran för mig själv.

När vi kom till stationen innan mitt jobb, den första stationen efer tre och en halv timmas färd, var jag i valet och kvalet att rusa av där och försöka hitta en toalett men valde ett chansa på att det skulle lossna lite. Rätt val för det gjorde det. Vilken euforisk känsla när trafiken rullar fram. Jag kom av bussen, rusade in på jobbet och direkt in på toaletten vid receptionen och så bråttom att jag inte ens låste dörren.

Tusen tankar for genom mitt huvud under resan. När jag var liten kissade jag ofta på mig när jag var ute och lekte men som vuxen gör man inte sådant men nöden har ju ingen lag. Vad gör man i sådana situtationer ?  Usch, så hemskt och hade jag inte kunnat hålla mig under bussresan hade jag nog börjat gråta.

Nu kom jag fram och vi hade en trevlig tillställning på jobbet med italiensk buffé. Jag kom hem lyckligt och väl med pendeltåg denna gång istället för buss. Hem ljuva hem och imorgon jobbar jag hemifrån.:-)

Gillar

Kommentarer

 • 9 nov 2016 23:52
  ulla165

  Ni måtte vara riktigt insnöade där i huvudstaden. Tur att resan slutade väl!

 • 10 nov 2016 06:30
  Bella50

  Huvva,  vilken mardrömsresa. En minnesvärd dessutom....men inte för nåt trevligt. 😬

  Ha en bra dag idag.😍

 • 10 nov 2016 15:43

  I Stockholm är det snålheten att dra in fol till bilarna för sent, de får inte ut plogbilarna fol bor för långt i från och kommer inte dit gäller även de extra bilar som kallas in har inga plogar på, och komer inte fram till dem. had man dragit stor larm vid 12 ade det allrig blivit så stort, en kompis sa att 50% av bilarn stod still vid lunch. Fans inte folk,

 • 10 nov 2016 17:41

  Åh jisses,  vad hemskt,  stackars dig Eleganz!  Tur det gick vägen men vilken mardröm. Jag har turen att bo på gångavstånd till jobbet,  20 minuter,  så jag har pulsat fram men det gick ju bra. 

 • 10 nov 2016 17:54
  gittan52

  Jag kan nästan känna den där underbara känslan jag gissar att du hade när du äntligen kunde sätta dig på toaletten!

 • 11 nov 2016 08:51

  Tack allihopa och jag var verkligen glad att allt ordnade sig! Min kollega hade samma problem med toalett och när hon gick av vid Solna station var det kris. Som tur var fanns det toalett där men den var upptagen. ( Inte det man vill direkt i sådana situationer.. )  Som tur var blev den snabbt ledig. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.