icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102796
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 augusti 2014 21:17
5

Tllbaka igen som lycklig nybliven sambo

Har saknat skrivandet och all feedback och jag har kunnat dela med er alla. Nu är flytten över och det har varit en intensiv månad. Jag är otroligt trött och börjar känna av att jag inte haft någon semester på hela sommaren. Det är så jobbigt att flytta men allt har fungerat bra. Jag är väldigt lycklig glad. Dock har kosten spårat ur helt som det gör av för mycket stress för min del och jag har tappat motionen. Känns inte bra och jag måste finna en vettig och sund väg. Nu bor jag nära SATS vilket är en stor fördel. 

Just nu en lugn och skön fredagkväll och imorgon kommer första besöket till nya lägenheten. 

Gillar

Kommentarer

 • 9 augusti 2014 12:19
  mosel

  Välkommen tillbaka Eleganz! Vad härligt att höra att du är glad och lycklig! Ja, det är alltid intensivt och lite jobbigt med flytt men du är snart på banan igen och nya tag. Pepp pepp! :)

 • 8 augusti 2014 21:30

  Tack Aries och vad roligt att höra ifrån dig. Du har rätt angående spåret och det är nog det jag känner innerst inne även om jag har hamnat på helt fel väg nu. Härligt att vara här igen! 

 • 8 augusti 2014 22:00

  Hej Lissalo, vad glad jag blir av din kommentar och att se dig här. Stort tack och jag tror också det. Har hamnat lite i sötsatsbehov pga stress och det gäller att komma ifrån det. Trivs så otroligt bra i nya hemmet och vilken härlig känsla det är. 

 • 8 augusti 2014 22:08

  På måndag ska jag gå på ett pass på SATS. Har försökt i flera veckor men inte lyckats men nu är det dags.. 

 • 10 augusti 2014 19:09

  Tack Mosel och vad glad jag blir av dina fina ord! Hoppas du har det bra och jag ska verkligen ta nya tag. Försöker hitta en väg att må bra av kosten och vill verkligen klara det. 

Logga in för att skriva en kommentar.