icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 september 2016 06:53
3

Tisdag och utekväll väntar

Trött i morse och kom inte i säng förrän vid tolv igår fast jag tänkt jag skulle lägga mig tidigt. Sakta men säkert drogs jag upp ur sömnen i form av den lilla melodin på min mobil som jag tycker så mycket om. Den är så rogivande och jag tror på att börja dagen mjukt istälet för en ilsken alarmsignal.

Ikväll blir det ett avsteg från L7 då jag och två av mina kollegor ska gå på ett föredrag om kroppsspråk som Unionen anordnar. Efteråt ska vi gå ut och ta ett glas vin ch prata lite. Ska bli trevligt och kul att göra sådana saker ibland.

Jag har ett paket med mig idag då jag precis hann smita in i en affär igår fem i sju för att köpa en vacker schal till en kollega som fyllde år i fönstret. Tyckte hela schalen skrek hennes namn och skulle passa perfekt. Spännande idag att se om jag har rätt..

Idag låg det också ett kokt ägg och väntade vid frukostbordet men ett vanligt ägg denna gång. Dock var det ritat en smilegubbe på ägget. Han har humor min blivande man.. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 27 sep 2016 06:56
  Bella50

  Håll hårt i honom ❤️❤️...och trevlig kväll.👍

 • 27 sep 2016 06:57
  aregnisw

  Ha det så trevligt med dina kollegor och du så trevligt med en man med humor sån gillas yes speciellt som det som hände igår när du kom hem.

 • 27 sep 2016 12:04
  gasten

  Så omtänksam sambo du har ! Det är verkligen roligt att bli så uppskattad.

  Ha en trevlig kväll med kolllegorna!

Logga in för att skriva en kommentar.