icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 oktober 2013 08:16

Tisdag och ny fastedag

Dags igen för fasta och som vanligt känns det faktiskt inte så jobbigt. Jag vet vad det handlar om nu även om det är lite speciell känsla när kvällen kommer, då jag är ganska hungrig. Vi får se hur allt blir framöver men jag tror verkligen på 5:2 metoden. Idag ska jag iväg till sjukgymnast och det ska bli riktigt intressant och spännande. Hörde nämligen ett program på radio som fångade mitt intresse. ( Tycker det är helt fascinerande hur många bra program det finns på P1 att lyssna på.. ) Det handlade om hållning och där var det en sjukgymnast som blev intervjuad. Jag skrev till henne efter programmet och nu ska jag få komma till kliniken. Anledningen till att jag går är att jag har med mig mycket i min kropp sedan jag var barn som jag vill försöka frigöra mig ifrån. Spänningar som tar mycket energi och jag är väldigt glad att jag har fått denna möjlighet. Nu gäller det att hitta till kliniken. Fast jag är uppvuxen på söder finns det hur många gator som helst som jag inte vet var de ligger. Matplaneringen idag är lätt.. Min vanliga soppa som är hur god som helst när man är riktigt hungrig och speciellt värmer den så bra en lite kall höstdag.. Önskar alla en fin tisdag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.