icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 februari 2016 08:57
3

Tillbakablick på veckan som gått

Jag är mycket nöjd med min första vecka med motivering som ett bra och välbehövligt sällskap på vägen.. :-) 

Känns som jag har hittat min egen väg med periodisk fasta då jag skippat mellanmål och får dessa stunder utan att stoppa något i vägen. Har nog inte insett riktigt hur van jag varit att alltid äta nötter då och då. Här hemma har vi alltid en skål med nötter framme. Förra veckan var det lite svårt då jag plötsigt reflexmässigt ville stoppa handen i skålen men jag kom på det, ja just ja,jag ska inte äta sådant. Nu kan man säga att man ska plocka bort sådant men det är inte min metod utan jag vill kunna se saker och vara tillräckigt motiverad och klar för att inte äta av dem. Det är trots allt ett medvetet val för min del.

Jag kommer att bli utmanad nästa vecka då jag på tre dagars facklig utbildning och fika två gånger om dagen. Jag kommer att fortsätta med mina tre mål mat om dagen då jag mår bra av det. Provade min vanliga kjol imorse och nu känner jag att det går ått rätt håll .

Som en liten extra motivator ska jag beställa två blusar och en kjol idag från Next i storlek 38. Det sporrar mig ytterligare.

Idag ska vi göra en liten utflykt till Sigtuna och vad roligt det ska bli. Det är en härlig liten gullig stad. Inte blir den sämre av att vi hade vår andra träff där för drygt tre år sedan..Vi satt på det hemtrevliga cafét och pratade och pratade. Jag ville bjuda A eftersom han bjudit mig på första träffen men när jag sade det så bara skrattade han minns jag och det kom inte på fråga.

Det är vackert nu med ljuset och solen och lite vårkänsla faktiskt igår även om det är kallt.

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 feb 2016 07:54
  Bella50

  Vad härligt. 👏👍

 • 29 feb 2016 20:06
  chicha

  Storlek 38 😀! Det var det otroligt länge sedan jag kom i! Och det var en mycket kort period i mitt liv. Har inte ens en målsättning att göra det igen, nöjer mig med 40-42 som mål.

  Men du kanske är lite petite? Du ser iaf alldeles lagom ut nu!

 • 29 feb 2016 20:47

  Man ska ha den målsättning man passar för och känns bra. Jag har ganska kraftiga ben så det blir storlek 40 i byxor  men 38 för övrigt och det känns bra för mig. Tack och vad roligt att höra och jag har gott hopp att kunna hålla vikten och fortsätta med sunda vanor även om det gäller att se upp.

Logga in för att skriva en kommentar.