icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097187
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 november 2015 07:01
4

Tillbaka till periodisk fasta

Igår hade jag en riktigt bra arbetsdag och jag känner mig mycket bättre samt ser ljus i sikte då vi ska få omfördelning i teamet. Skönt att ha en sådan bra chef som stöttar och förstår.

Hämtade mitt paket till mig själv igår och kände mig glad som ett barn. Ansiktsborsten var verkligen skön. Härlig känsla att känna sig så ren och att få denna massage. Ett bra köp även om jag tvivlar på att A kommer att hålla med mig .. Han klarar sig bra med en burk NIvea för män som dessutom verkar räcka i hundra år...

Jag har funderat och jag saknar redan fastan. Tack för dina ord om bullar och choklad Lissalo. Du verkar ha lärt känna mig lite och mina svagheter..:-)  Jag vill hålla min vikt och inte skapa onyttiga vanor och den periodiska fastan har hjälpt mig att få ett mentalt lugn. Har analyserat och insett att det som stressat mig är att jobba på förmiddagen utan frukost och ibland krävande möten. Dessutom har jag nog ätit för lite under ätfönstret samt att jag är mest hungrig på förmiddagen. Jag ska ändra mitt ätfönster till 7.00- 15.00 istället och se hur det fungerar. Imorgon gör jag en mjukstart med tio timmars ätfönster eftersom jag haft mycket stress i kroppen. Sedan är min plan att köra denna fasta mellan måndag - torsdag. Känns bra och inspirerande och min analys säger mig att jag kan vara på rätt väg.

Känner redan att jag är mer svullen i kroppen och jag behöver den periodiska fastan.

Gillar

Kommentarer

 • 12 november 2015 06:49

  Tack chicha och då kanvi peppa och stötta varandra. Tror också på att prova sig fram tills man hittar det rätta konceptet och att skriva är bra samt reflektera.

 • 11 november 2015 23:10
  chicha

  Klokt resonerat. Jag är i samma situation som du, på väg tillbaka från utmattning. 

  Har varit helt/deltidssjukskriven sedan början på oktober och maten har jag inte orkat bry mig särskilt mycket om. Däremot har jag fokuserat på att komma ut och göra det jag tycker är roligt ( träna hund eller gå promenader med hundkompisar)! Tappade lite aptiten när jag mådde som sämst, men försökte ändå äta ok mat. Matplaneringen har jag dock tappat utan det har blivit "ad hoc". Börjar fundera på matplanering nu då jag mår lite bättre. Ska nog förresten skriva lite mer om detta i min egen blogg nu.

  prova dig fram och lyckas du inte, så är det inte läge!

   

 • 11 november 2015 18:34

  Känns bra att prova sig fram och jag tror vi alla har olika matrytm och gäller att hitta sin egen. Imorgon tar jag en mjukstart med 10:14 och då hinner jag äta något innan spanskakursen på kvällen.

 • 11 november 2015 07:38
  Bella50

  Vad bra analyserat.🌹👍 Att få en ny ingångsvinkel och prova sig fram är viktigt.

  Ät dig rejält mätt på ditt sista mål , så klarar du det. 

  Registrera din mat några dagar så du får kvitto på hur du äter. För lite är inte heller bra. Speciellt fett...och alla vi som bantat oss igenom livet är tyvärr fortfarande lite fettskrämda 😬

  För egen del vill jag ofta ha nåt vid halv åtta- tiden på kvällen. Då dricker vi kaffe....och det är oftast fett% som är för låg och måste justeras upp.

  Lycka till vännen. Vi ses i kupén ❤️

   

Logga in för att skriva en kommentar.