icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1034134
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 November 2015 07:19
7

Tillbaka igen och vad jag frös i Spanien

För en vecka sedan var jag i full färd med förberedelserna inför vår resa och att vara bröllopsgäst i Spanien. Jobbade hemma och blev en stressig dag jobbmässigt. Likaså stress när jag skulle hämta klänningen på kemtvätten och fick höra att den inte kommit. Panik!  Allt löste sig till sist och den blev leverad i sista stund..

Planet gick redan vid sex på fredag morgon och vi hade bilen på långtidsparkering och var redan vid fyra på flygplatsen. Det innebar att vi gick upp redan halvtre. Inget att rekommendera när man reser och nästa gång ska vi inte åka så tidigt även om det är billigare. Tröttheten håller i sig hela dagen.

Hur som helst hade vi en fantastisk fin resa och roligt att få möjlighet att se ett riktigt spanskt bröllop. Mycket socialt och inte en lugn stund.. :-)  Jag hade köpt en tidning men hann inte ens öppna den. Kände mig stressad att inte kunna språket och specielt när man pratade långa haranger med mig och trodde att det skulle gå bra om man pratade långsamt.. Hjälp, då kände jag mig helt borta och A eller hans söner fick rycka in som tolkar vilket var bra. Nu blir det en extra motivator och att lägga på ett kol till spanskan..

Matmässigt släppte jag taget helt. På kvällen när vi kom bjöd A:s vänner på smörgåsar och man kan inte tacka nej när man är bortbjuden på det sättet. Sedan bröllop med tårta, fika ibland med spanska churros. Det får vara så och jag provade min prickiga kjol när jag kom hem och jag kan fortfarande ha den..

Nu fortsätter resan med att hålla vikten och visst är det så som många har skrivit här att det är svårare att hålla motivationen när kylan sätter in. Apropå kyla var det riktigt kallt i Granada där vi var. Endast fem grader och blåste. Jag tog inte med några långbyxor då det kändes onödigt och vad jag frös.. Alla var så förvånade att jag frös så mycket och undrade om jag inte var svensk viking.. Definintiv inte kändes det som!

Gillar

Kommentarer

 • 26 Nov 2015 07:25
  LUAL

  Brr, 5 grader, de måste även de ha tyckt var kallt. Husen där nere är väl inte riktigt gjorda för kylan?

 • 26 Nov 2015 07:32
  Bella50

  Fin bild, som alltid. Nu har vårt tåg lämnat stationen igen. Trevligt med ressällskap.

  Välkommen hem 👏👏❤️

 • 26 Nov 2015 07:32

  Ja det stämmer Lual och märkligt nog satt många ute med infravärme... Det var riktigt kallt faktiskt och speciellt när jag inte hade sådana kläder med mig. Vem tänker på handskar när man åker till Spanien.. Jag packade t.om ned solkräm lustigt nog och den behövde jag aldrig packa upp om man säger så..

 • 26 Nov 2015 08:03
  aregnisw

  Välkommen hem Eleganz men vilken otur att ni hade så kallt ja här hema är det inte mycket bättre just nu men milt för årstiden och som LUAL säger så är väl inte husen gjorda för kylan där nere.

  Ha nu en skön dag hemma yes

   

 • 26 Nov 2015 08:37
  Tita

  Då är det skönt att vara hemma nu i den förväntade kylanwink

  Var den spanska bröllopsfesten mycket avvikande från vår? Brudarna brukar vara så väldigt vackra i sina klänningar.  Blev din klänning ok efter kemtvätten?

  Oroa dig inte för vikten den fixar du lätt nu då du är hemma igen!

 • 26 Nov 2015 13:04
  gasten
  Välkommen hem! Att det är så kallt i Spanien det kan man inte tro, då är det ju lika kallt som här. Ha en trevlig torsdag!
 • 27 Nov 2015 06:35

  Tack alla för fina ord som värmer. :-)  Tita, bröllopsfesten var inte så annorlunda men inga tal konstigt nog och ceremonin i kyrkan så fin och brudparet så förälskade och vackra tillsammans. Klänningen blev bra och jag ska lägga ut en bild på den.

  Otroligt att det var så kallt. Jag fryser mindre här hemma då jag kan ha varma kläder. Jag hade ju inget med mig i den vägen, inte ens ett par långbyxor.

Logga in för att skriva en kommentar.