icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 april 2017 06:56
4

Tillbaka igen

Jag är på väg att göra mig i ordning och åka in till jobbet och känns som det var väldigt längesedan. Det är det ju också med tanke på att påsken var precis innan jag blev sjuk. 

Man kan tycka att jag borde ha jobbat hemifrån idag i lugn och ro men känns som jag behöver andas lite nya vindar. Dock har jag bestämt mig för en mjukstart att bara jobba en halv dag. Oavsett hur mycket som väntar och det blir första utmaningen i mitt nya liv. 

Igår läste jag i boken jag köpt av Åse Falkman och den känns inspirerande. Läste om belöningssystemet och förstår verkligen hur stressen har slagit till och påverkat min hjärna i stil med att en chokladbit till kaffet piggar upp. Nu ska jag hitta den mat jag mår bra och som passar mig. Min plan är att följa hennes veckodieter och det finns många saker som blir spännande att prova. 

Ska ta en stund för avslappning nu på morgonen med ett klipp jag hittat på Youtube. Hade tänkt göra det igår men insåg att det var ett olämpligt tillfälle. Fotbollsmatch och när jag kollade i vardagsrummet innan jag skulle lägga mig var det en dyster A som muttrade framför datorn. Två minuter kvar av matchen och oavgjort och såg inte ut som favoritlaget Barca skulle vinna. Jag sade några tröstande ord och kröp till sängs och då kom skriket från vardagsrummet och skrattet. Förstod direkt vilket lag som gjort mål för annars brukar det vara ganska tyst. Glädjen var stor men som sagt avslappningsstunden fick vänta lite.. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 apr 2017 07:28
  viljans

  Lycka till med allt👍💖

 • 24 apr 2017 08:29
  Bella50

  Jag håller på dig, vännen. ❤️

 • 24 apr 2017 14:22
  gasten

  Lycka till med nya dieten! 

  Ha en fin dag! 

 • 25 apr 2017 07:09

  Tack allihopa!  Måste säga att MD är helt fantastisk. Inte bara för alla er som jag lärt känna utan också för att detär en viktig signal för hjärnan att man skriver ned de förändringar man vill göra. Blir mer kraftfullt på det sättet även om det naturligtvis också finns andra vägar. 

Logga in för att skriva en kommentar.