icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102816
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 mars 2014 22:55
2

Tillbaka från Tallin

Förra veckan var väldigt intensiv och jag hann inte träna på hela veckan tyvärr. Denna vecka blir annorlunda och min plan är att träna onsdag och fredag. I helgen åkte vi till Tallin och vilken fantastiskt fin resa. Vi hade hytt med fönster på nionde våningen med teve i hytten t.om. Lyxigt och jag som brukar vara lite båträdd märkte knappt att båten gick.. I vanliga fall brukar jag och ligga och lyssna på motorerna på natten och lyssna extra noga efter något konstigt ljud vilket är ganska påfrestande. Jag har följt min LCHFdiet under helgen men många medvetna avsteg har det blivit. Ett otroligt dessertbord på båten vilket man inte bara kunde låta bli att prova. Under lördagen besökte vi Tallins äldsta konditori och varsin god bakelse blev det. Däremot har jag forsatt att undvika bröd viket jag tycker känns bra. I lördags hann A och jag kolla på en lägenhet innan vi skulle åka iväg för vi planerar att flytta ihop. Känns bara så otroligt bra och rätt. Jag hoppas och tror att det kommer att ske under detta år. Lägenheten vi kollade på i lördags var faktiskt hemsk. Vi flydde båda två. Otroligt otrivsam plus att ett tak var byggt utanför fönster där barn och andra klättrade upp. Usch. Vi tackade nej direkt. Idag kollade vi på en annan lägenhet och vilken kontrast. En drömlägenhet som gör mig alldeles matt. Bereder mig dock på att vi inte får den då två är före oss i kön. Om vi inte får den hoppas jag verkligen vi kan hitta en liknande lägenhet framöver. Där skulle jag verkligen vilja bo och vi skulle få det bra tillsammans i ett sådant hem känner jag. Vi får se och trots att jag är beredd att bli besviken så hoppas jag naturligtvis. Känns otroligt nervöst när man längtar efter något samtidigt som det är en del av livet. När jag åkte hem från lägenhetsvisningen kände jag mig lite missmodig och höll på att köpa en bakelse men jag gjorde inte det vilket var bra. Framsteg att inte ge efter för ätandet som tröst på det sättet . Jag har också hunnit med att göra en provning för min nya vårkappa. Den blir klar nästa vecka och kommer att bli så fin. Jag längtar. Både efter den och efter våren!

Gillar

Kommentarer

  • 24 mars 2014 23:18
    mosel
    Vad trevligt det låter med Talinresan! Vad kul att ni planerar att flytta ihop! Lycka till, hoppas ni hittar en fin och trivsam lägenhet! Sätt gärna upp en bild på kappan sen då den blir klar :)
  • 24 mars 2014 23:22
    Tack snälla och jag hoppas verkligen vi kommer att få och hitta ett bra hem.. Jag ska absolut sätta upp en bild på kappan. Den blir så fin utan krage och med rosetter på ärmarna. :-) Otroligt att kunna få en specialsydd på det sättet.

Logga in för att skriva en kommentar.