icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074608
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 April 2014 16:14

Tillbaka efter lägenhetsvisning

Varit och kollat på en väldigt fin lägenhet. Igen faktiskt , för jag trodde nästan inte det skulle finnas så fin lägenhet efter den förra vi såg. Ljus och rymlig. Låg på nedre botten och säkert därför tre personer tackade nej på första visningen. Nu är det fyra personer före oss och jag har svårt att tro att alla ska tacka nej. Känner mig lite vemodig som när något man gärna vill ha är nära en, men jag förlitar mig på framtiden. Vill så gärna ha ett gemensamt hem med A. Nåväl, vi kommer att få veta på fredag för har vi inte hört något då blev det någon annan. Nu en sen lunch och sedan iväg till sh`bam. Säkert bra att få skaka av sig lite energi. Jag har haft stresshuvudvärk under min ledighet. Tror jag känner mig stressad att jag måste utnyttja tiden.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.