icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 oktober 2015 07:39
7

Tidig söndag

Vaknade redan kl 6.00 imorse och kände att jag ville gå upp. A jobbar idag och började tidigt.

Skönt att läsa tidningen i lugn och ro och det skulle kännas svårt för mig att köra 16.8 på helgerna då jag behöver min frukost. Man ska aldrig säga aldrig men det känns som en bra mix för mig med 16:8 enbart på vardagar.

Igår blev det en fantastiskt god middag på Gondolen och de har så vacker utsikt där över Stockholm och en restaurang med gamla anor. Mina barndsomskvarter dessutom då jag bodde vid Mosebacketorg som barn.  En stor lägenhet utan dusch och med varmvattensberedare. Ingen direkt status på den tiden och vilken skillnad mot idag då en liten etta är värd ungefär tre miljoner..

A blev glad över sin födelsedagsmiddag och han fick sin älsklingsdessert creme caramele medan jag valde chokladmoussé. Riktig fest med andra ord. :-)

Vi hann också med att köpa nya kuddar till vår soffa igår och det blev riktigt fint. Jag älskar att mixtra med färger, både kläder och heminredning och det gör så mycket.

Köparen av lägenheten hörde av sig igår och frågade om läckan som mäklaren berättat om. Verkligen otur för honom men å andra sidan jobbas det för fullt och man kan inte riktigt gardera sig mot sådant. Osäkert om han kan flytta in 4 november och vi får se. Vet inte riktigt alla juridiska detaljer om sådant men får kolla med mäklaren. Skönt iallafall att det jobbas med detta och att de har stoppat läckaget. Förra söndagen kände jag mig ganska oroad och det var lite jobbigt.

Idag har jag bokat ett pass på SATS. Det är verkligen dags och jag kännner kroppen behöver motion. Jag har i ärlighetens namn blivit ganska bekväm. Tycker det är skönare att stanna i soffan och se en spännande film än att gå till gymmet. Dock vet jag att detta kommer att förändras när jag får känna känslan av hur bra jag mår efteråt. Än är jag inte där så i början får jag pressa mig och mota bort latmasken inom mig..  Det ska jag göra. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 11 okt 2015 08:48

  Tack aregnisw och tycker du har varit så inspirerande att du har kommit igång bra med din träning. Ska bli spännande med denna vecka som väntar med träning som ny komponent.. :-)

 • 11 okt 2015 08:44
  aregnisw

  Så bra ni hade det trevligt, med allt det goda kan jag förstå det och härlig utsikt m m.

  Det är bra att du börjar träna för det känns skönt för hela knoppen och kroppen jag vill inte vara utan min träning i veckorna samt mina långa sköna promenader i skogen det behöver man verkligen. Motion ger så mycket men det kommer du snart att märka.

  Lycka till på SATS yes

 • 11 okt 2015 08:45

  Det tycker jag absolut du ska göra Bella. Ibland behöver man lite " ledigt".  Viktigaste är att man inte tappar taget men nu har vi vårt verktyg. Jag åt t.ex bröd förut på helger men det gör jag inte längre för jag känner att där hade jag svårt att stoppa och sakta men säkert smög det sig in bröd även på vardagar. Vad jag såg fram emot mina frukostar med goda smörgåsar och trodde aldrig jag skulle kunna vara utan dessa.. Inser mer och mer att man ska aldrig säga aldrig...

 • 11 okt 2015 08:33
  Bella50

  Härligt med en så lyckad kväll.❤️

  Igår funderade jag oxå på "din" modell och tänker ev. ta 16:8 fritt åtminstone en hel dag på helgen...när jag nått mitt mål. Varför detta nu då ?

  Jo, maken lockade med både jordnötter och chips igår...medan jag "räknade" mina kcal ifall jag skulle "ha råd" med lite vin 😬 .....och jag tyckte nog " lite synd" om mig...kändes inget bra alls...😧👎..kanske helt fel anledning att "ta ledigt" ?

  ps. Det blev lite vin och brieost med päron, så varför deppa ...ds

   

   

 • 11 okt 2015 10:11

  Roligt att middagen blev lyckad och att A gillade sin present!

  Jag förstår att du vill pausa från din diet på helgen......frukosten är ett väldigt viktigt mål för oss vi sitter länge och beundrar skogen och fågellivet utanför fönstret. 

  Pepp på dig du har varit så målmedveten och duktig och som du skrev "nu har du verktyget"laugh

 • 11 okt 2015 09:25
  Bella50

  Så länge hus och trädgård kräver sitt...får motionen vänta...då det är ganska tungt att gräva, köra jord och sten.

  Har dock oxå tänkt få till lite simning eller styrketräning i vinter.

  Jag köpte mig en crosstrainer i våras...men det passar inte mig alls, så den ska vidare.

  Mitt  gåband står " i malpåse" f.n. men kan komma att dammas av,  när halkan slår till.

  Finns inga "ursäkter" alltså....men jag är en bekväm person 😧👎

 • 11 okt 2015 10:22
  gasten

  Roligt att middagen blev lyckad. Lycka till med träningen idag ! Pepp !

Logga in för att skriva en kommentar.