icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 februari 2017 07:52
3

Tiden går så fort

Veckan rusar iväg och redan torsdag. För mig som har en viktig uppgift jobbmässigt till slutet av denna månad känns det stressande men ska försöka att hantera det. Nu har maten och pussebitarna fallit på plats. Jag äter mina måltider och känner ingen rastlöshet eller ont i magen.

Var med om en så märklig sak igår då smsade min manikyrist för att få en tid i helgen. Jag skrev ett trevligt sms och fick bara ett kort svar att hon jobbade hela helgen. Då skrev jag igen om det gick bra på måndag kväll men hon svarade lika kort att hon jobbade i helgen. Något stämmer inte, det kände jag och blev lite illa berörd. Jag har ju gått där sedan 2003 så det är ganska länge men kanske dags att skiljas åt.

Jag skrev bara ett sms där jag skrev att jag förstod att hon inte ville ha mig som kund längre. Hennes liv är ganska rörigt just nu men å andra sidan kunde hon ha talat klarspråk. Men jag känner ingen agg utan jag minns hur fina hon gjorde mina naglar inför bröllopet och kanske dags att våra vägar skiljs  helt enkelt. Dock tycker jag alltid och som i många sammanhang illa om " halvkläden visa". Man anar att något inte stämmer men inte vet vad det är. Jag är ganska känslig för sådant.

Nu får vi se om vår fina blomma klarar sig som A tog hem. Han berättade att han vattnat blomman igår och han brukar aldrig vattna våra blommor utan den biten sköter jag. Jag frågade hur mycket och han sade 3 (!) kannor med vatten. Jag förstod det för jag kände hur blomman badade i vattnet när jag kände på jorden i krukan. Vi får låta den torka ut och se vad som händer. Tror att en sådan blomma bara ska 1-2 dl vatten i veckan. Har också läst att man kan använda en uppochnedvänd petflaska med vatten.

Dags att starta dagen och idag jobbar jag hemma. Har sagt det många gånger men ska försöka sluta lite tidigare idag. Jag behöver det.

 

Gillar

Kommentarer

 • 9 feb 2017 08:13
  Bella50

  Ha en bra dag "på jobbet"....och så härligt att du kan flytta hem kontoret emellanåt.👍💐

  Skönt att du landat med matordningen igen . Kör du fortfarande L7 ?

   

 • 9 feb 2017 08:53

  Tack och det är perfekt att kunna byta miljö. Ibland längtar jag efter folk omkring mig och då åker jag till jobbet. Ibland njuter jag av tystnaden och lugnet här hemma och fokuserar bra.

  Ja jag kör fortfarande L7 och det hjälper mig. Har skapat en bra vana att inte äta på kvällarna.  Så glad att jag inte har ont i magen längre och och att vara tillbaka till LCHF igen.

 • 9 feb 2017 16:47
  Bella50

  Härligt att höra 👍

Logga in för att skriva en kommentar.