icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 januari 2015 17:43

Tema tacksamhet

Jag har precis varit på SATS och kämpat en och halv timme och då kom denna berättelse till mig..

Jag drömde om en vis man som en dag kom till mig. Varsamt tog han mitt huvud mellan sina händer som jag var ett litet barn och samtidigt som om  han visste att jag var en sökande vuxen människa.

Han sade till mig:

Tänk dig att du skulle ha ett arbete där du trivs med dina kollegor, kan arbeta hemifrån och ha möjlighet att utvecklas.

Tänk dig att du har ett fint hem med bra förbindelser till ditt arbete. Kanske en direktbuss till och med som du bara sätter dig i på morgonen utan att behöva trängas och stannar precis utanför arbetsplatsen.

Tänk att du bor nära en träningsanläggning du går till på några minuter och du har förmågan och viljan både att äta nyttig kost och träna så att du mår bra både psykiskt och fysiskt.

Tänk dig att du har funnit den kärlek och tvåsamhet du så länge letat efter och att du fått landa och känna dig trygg och älskad.

Skulle du inte vara lycklig då.. ?

Jag tittar på honom och min förvåning står skrivet i mitt ansikte.  Men allt detta har jag.. ?

Den vise mannen ser länge på mig innan han svarar och jag förstår med plötslig insikt vad han vill säga innan han yttrar de tre orden.

" Ja just det.. "

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.