icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 december 2018 20:20
10

Tankar på födelsedagskvällen

Då var den här  och dagen som jag nästan fruktade. Varför kan man fråga sig och tänk vad en glädje det är för många att fylla 60.  Det stämmer men jag har känt mig så vilsen sedan jag förlorade mitt arbete och längtar så att landa i något nytt. Sedan ska jag fira. 

Jag följde LissaLos tips imorse och skrev en lapp där det stod 60 och lade den på golvet och hoppade över den.  A såg förvånad ut först men sedan skrattade han när jag förklarade det. 

Jag tog bort reminder att jag fyllde år på Facebook och det är bara några få som har kommit ihåg mig. Gör inget alls utan känns bara bra.  En f d kollega och nära vän   " trotsade" mitt förbud att bli firad och skickade en vacker blomsterbuket. Hon är förlåten och det värmde. smiley

Tror inte att jag ska vara rädd för vemodet jag känner på min födelsedag. 60 år är en hög ålder och innehåller mycket att blicka tillbaka men det går att blicka framåt och sätta upp sina mål.  Jag har mycket att vara tacksam för och många drömmar kvar.  Framför allt att jag fått landa i mitt äktenskap och det A och jag har tillsammans.  Mitt schack och min dröm att någon gång skriva en bok.  Vi får se vad som händer. 

Jag var på en mycket trevlig intervju på en fackförening ganska nyligen.  Det kändes väldigt bra. Idag ringde de och sade att det stått mellan mig och en annan kandidat men att det inte blev jag.  Synd men samtidigt kändes det ändå bra att jag var så nära. Det var många sökande och en stor annons i Metro dessutom och det var roligt att jag gjorde bra intryck.  Ibland är det tillfälligheter när det står mellan två personer. 

Vi får se vad som händer under 2019. Jag har tappat lite av mina goda vanor med all jobbsökarstress men jag kommer att ändra på det och komma in i mina goda vanor igen samt att jag har motionen och Friskis. 

Jag valde att avstå från den fina internationella schackturneringen då jag fortfarande känner mig förkyld.  Tråkigt men klokt beslut att jag lyssnar på vad min kropp behöver.  

Gillar

Kommentarer

 • 28 dec 2018 20:47

  Tack LissaLo och det värmer! Tänk vad länge vi har följt varandra här på MD. 

 • 29 dec 2018 00:03

  När jag läser dina ord minns jag hur det kändes att fylla 60, hur mycket jag längtade efter att få sluta mitt arbete och ägna mig åt min dröm om att skriva på heltid. Men det föreföll ekonomiskt omöjligt. Fortfarande är åren mellan 60-65 de enda jag önskar att jag kunde få tillbaka. Då skulle jag valt annorlunda, trots ekonomin. Livet är nu. Kram

 • 29 dec 2018 01:23

  Det är bra, gör som du själv känner för. Ta hand om dig. Varm kram 

 • 29 dec 2018 09:37

  Grattis i efterskott. Och kom ihåg att 60 är bara en siffra. 

 • 29 dec 2018 09:41
  Tita

  GRATTIS💐💐💐

 • 29 dec 2018 09:51

  Tack Mosel, TIta och Lual! smiley

  Speciellt tack till dig Seglar67 för du delar dessa ord.  Det handlar om att ta vara på livet! 

 • 29 dec 2018 22:52

  Stort grattis Eleganz! Klass och finess åldras väl! ✨🌷

 • 30 dec 2018 17:38

  Tack LissaLo och vad roligt att höra och det gör mig glad!  

  Tack Utter och vad snällt skrivet.  Hoppas att allt är bra med dig. 

 • 4 jan 2019 14:10
  aregnisw

  Ålder är bara en siffra och jösses vad åren gått sedan jag fyllde 60 men man blir inte äldre än man gör sig brukar jag tänka, bara man har barnasinnet kvar, hur som helst Grattis lite sent men välment. heart 

 • 7 jan 2019 07:51

  Det är sanna ord aregnisw och någonstans har vi kvar det lilla barn vi var en gång.  Stort tack! heart

   

Logga in för att skriva en kommentar.