icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096697
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 oktober 2015 21:21
3

Tankar om viktuppgång

Fortfarande lätt euforisk att jag lyckats hålla min vikt med tanke att det är nästan två månader sedan jag vägde mig. Verkligen ett tecken att jag är på rätt väg. Speciellt när jag har valt ett annat upplägg att inte väga maten eller räkna kalorier och på något märkligt sätt har jag kommit rätt. Tror att jag har tagit bort smörgåsar påverkar mig väldigt mycket i rätt riktning. Jag gick ned mycket år 2010 men sedan vände vikten sakta uppåt igen. Jag började äta smörgåsar på helger, sedan vardagar och plötsligt var jag i den situationen att kläderna spände och jag vågade inte väga mig. Allt kändes olustigt. Den situationen ska jag inte hamna i igen och på något sätt måste vikten bevakas. Man kan svaja  till lite men får inte tappa taget helt.

Idag  har jag haft en bra arbetsdag men tyvärrr för trött för att åka iväg och spela schackturneringen. Rätt beslut ändå med tanke på att vi har årsbokslut. Jag ska meditera en stund och sedan lägga mig tidigt.

Gillar

Kommentarer

 • 27 oktober 2015 22:23
  Bella50

  Bra val att skippa schack när du är så trött. 🌹👍

 • 28 oktober 2015 06:27

  Absolut Bella och jag gjorde helt rätt där.Lade mig tidigt och det var skönt och välbehövligt.

 • 28 oktober 2015 06:37
  Bella50

  Det kommer gynna dig idag 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.