icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 maj 2016 18:50
15

Tankar om skrivandet

Godkväll allihopa,

Jag vill förmedla några tankar om skrivandet som redskap.  Jag har gjort något jag länge velat göra. Jag har skapat en egen schackblogg !  Känns så otroligt roligt och att jag kan skriva både om schack och livet i övrigt. Allt är ju en helhet och det är samma sak med viktminskningen. Nu idag skrev jag t.ex om när jag blev uttagen till OS-laget för längesedan. Misslyckades kapitalt och tackade nej nästa gång jag blev uttagen. Det är inte bara schack,  utan handlar om så mycket andra saker vi har med oss i livet. Att tro på sig själv och att orka resa sig igen !

En av mina vänner skickade en gång dessa kloka och sanna ord till mig. " Det är skillnad att tillåta sig själv att känna sorg över ett misslyckande mot att känna sig misslyckad. " Ligger mycket i detta.

Det som också är intressant att min schackträning går bättre sedan jag börjat dokumentera. Jag tycker det är roligare att spela när jag vet att jag kan skriva och analysera mina partier och tävlingen efteråt.

Tiden räcker inte till att vara överallt och jag vill göra ett försök att utvecklas i mitt schackspel. Dock glömmer jag inte mina vänner här och skickar en varm hälsning och hoppas ni har det bra.

Gillar

Kommentarer

 • 15 maj 2016 18:57
  Bella50

  Riktigt härligt att läsa. Nej, glömmer varann gör vi inte...men var sak har sin tid.

  lycka till och ha det gott i livet. 😍👍

 • 15 maj 2016 19:02

  Tack för fina hälsningar Bella och Lissalo. heart

 • 15 maj 2016 19:08
  Det låter jättekul! Lycka till! :-)
 • 15 maj 2016 19:09
  gasten

  Roligt att höra ifrån dig ! Lycka till och ha det bra !

 • 15 maj 2016 19:10

  Tack Mosel och Gasten! Hoppas ni har det bra och jag försvinner inte helt härifrån utan kommer att titta in då och då. :-)

 • 15 maj 2016 19:16

  Lycka till med allt du företar dej!

 • 15 maj 2016 19:18

  Tack snälla PoP63 och ska bli spännande med en satsning och se vad det leder till..

 • 15 maj 2016 19:28
  paloma

  Vad bra att du trivs med ditt nya bloggande, och att det går bra med ditt schackspelandesmiley

  Ha det bra!

 • 15 maj 2016 19:36

  Tack Paloma och vad roligt att få en hälsning från dig. :-)  Hoppas du har det bra.

 • 15 maj 2016 19:39
  paloma

  Jadå det är bra, jag håller mig fortfarande kring 67 kg och ca 3 kg under målviktsmiley

 • 16 maj 2016 06:40
  Arrietty

  Vad roligt! Länk? (Det låter ju som om det kan vara intressant läsning även för en amatör-spelare...)

 • 16 maj 2016 07:05

  Tack Arrietty! Faktum är att många av mina vänner som inte spelar schack har tyckt det varit bra läsning och tävlingsbiten täcker ju många områden. http://schackelina.blogg.se/

   

 • 16 maj 2016 07:33
  aregnisw

  Vad trevligt att du tittar in här och så kul att du trivs så bra med att blogga det måste kännas fantastiskt kul när man utövar schack själv. Vi har det bara bra här och ingen glömmer varandra och vi glömmer inte dig så titta in när du kan det är ju jätteskoj. Ha det nu bra smileyyes

 • 16 maj 2016 09:08
  Tita

  Roligt att läsa och du utstrålar lugn och harmoni genom texten. Ha det bra!

 • 16 maj 2016 18:45

  Tack för era fina hälsningar Aregnisw och Tita. Vi glömmer inte varandra och ha det så bra. Jag tittar in igen framöver. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.