icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 oktober 2013 21:48

Tankar kring vikt och LCHF

Den här veckan har gått väldigt bra för mig och jag känner att jag börjar hitta min LCHFkost igen. Förra helgen kändes som ett jagande.. Jakten på ett LCHfbröd som smakade som bröd, jakten på kaffebröd.. Tar mycket energi och jag känner mer och mer att jag ska acceptera att jag inte ska ha bröd i mitt liv och som kaffebröd någon bit mörk choklad då och då. Känns bra för min egen del även om jag tycker det är fantastiskt med alla som bakar alla dessa nyttiga lCHFbakverk men det gäller att hitta sin egen väg. Luncherna börjar bli riktigt lätta. Idag buffé som vanligt men det gäller att inte ta för mycket. Jag tog kyckling, sallad samt en helt underbar blomkålsgratäng. Känner inte att det är något som helt problem att undvika vare sig potatis, bröd eller kakor på dessa luncher. Ikväll har jag som igår stekt upp en chorizokorv och ätit en sallad med tomat och melon till det. Imorgon till frukost ska jag äta bacon och ägg. Jag kommer inte att väga mig på ett tag och vill bara hitta denna fina LCHFrytm och utveckla den vidare. Precis som någon skrev i en kommentar kring min blogg att LCHF nog motverkar stress och jag tror också det Det är något lugnande med fett i lagom mängd och något vi mår bra av tror jag...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.