icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 december 2013 20:38
2

Tankar kring julen

Fortfarande inte riktigt bra och väldiga problem med hosta men känner ändå att jag går långsamt framåt. Har jobbat hemma sedan i onsdags och idag lunchade jag med en av mina bästa vänner här i Kista vilket var inspirerande och trevligt. Känner mig inte lika ledsen längre att jag blivit sjuk eller stressad utan inser att allt kommer att ordna sig. Jag får visserligen jobba nu i mellandagarna istället för att vara ledig men jag är ledig efter nyår och det blir fler tillfällen. Trots allt är jag lyckligt lottad som har ett jobb jag trivs väldigt bra med just nu och fått många trevliga julhälsningar av mina kollegor idag. Sådant värmer. Fick en märklig känsla att jag undrade om jag är den enda som inte firar jul och känner mig lite utanför allt. Förra året var jag hos min syster men nu är jag utestängd från den gemenskapen hastigt och lustigt. Fast å andra sidan har jag varit med om många tråkiga och sorgliga jular i mitt liv så det kanske bara är bra att man kan få forma sin egen jul. Jag kommer att träffa A och det kommer att bli skönt att få vara tillsammans och få tid för varandra. Har inte varit mycket sådant på sistone och det är väl så julen ska vara. Rös för mig själv när jag åkte tunnelbana in till jobbet för att hämta min dator och hörde en kvinna skrika med gäll röst åt sin ( troligtvis) sambo i mobiltelefon över att han inte handlat allt hon ville. Så ska inte julen vara. Vill önska alla fina förberedelser inför denna fina stund tillsammans med familjen.

Kommentarer

  • 21 dec 2013 13:01
    Avskyr jul. Har precis kommit överens med min kille att när vi flyttar ihop så får han pynta vartannat år, och vartannat får jag slippa.
  • 21 dec 2013 15:23
    Tror julen är överreklamerad och skapar jobbiga förväntningar. Jag har varit ensam ibland och det har inte varit så farligt. Det är mest i andras ögon det väcker ångest och själv har jag tyckt det varit skönt då jag oftast jobbat hårt innan jul.

Logga in för att skriva en kommentar.