icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 augusti 2013 21:01

Tankar en regnig söndagkväll

Hur kan jag egentligen sammanfatta denna helg matmässigt och jag kan nog säga lite svajigt men ändå bra. Svajigt för att jag trots mina goda föresatser inte åt någon lunch igår lördag och var väldigt hungrig. När min särbo kom till mig åt vi varsin räksmörgås jag köpt. Det visade sig att han köpt med sig en efterrätt. Otroligt nog lyckades han pricka in den efterrätt jag inte kunnat äta sedan jag var liten. Creme Caramelle... Gillar inte känslan när det dallrar.. :-) Som tur är känner vi varandra väl och ingen fara på taket. Han åt upp allt själv istället.. :-) För övrigt har jag haft det fantastiskt bra idag. Vi var och lunchade på en uteservering med utsikt mot vattnet. Jag känner inte alls att jag är på fel väg just nu och Matdagboken gör att jag tänker på ett annat sätt. Jag hade köpt fyra goda muffins på Ica och jag gav bort alla till min särbo att ta med sig hem. Han ville jag skulle behålla två stycken men jag sade att han skulle dem sina tonårspojkar istället. Nu väntar en intensiv vecka för mig med stress jobbmässigt. Det är faran för en viktminskning och jag vill hitta bra rutiner. Mitt viktigaste mål nu är att hitta ett bra mellanmål som passar mig. Resan mot den prickiga klänningen är i full fart..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.