icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 februari 2018 20:26
12

Tankar en fredagkväll

En lugn kväll hemma då A sover eftersom han ska upp så tidigt och styvsonen är ute med sina studiekamrater. 

Njuter bara av tystnaden och känslan att det är helg och jag inte har bestämt något förutom ett pass på Friskis på söndag. 

Min mathållning har fungerat väldigt bra och jag känner mig lättare i kroppen. Trots det hade jag gått upp ett hg när jag gjorde min veckovägning imorse men jag fäster inte så stor vikt vid det just nu. Det har gått tre veckor och jag har gått ned från 74, 8 till 73,2 så jag är helt nöjd. Det är skönt med mina nya vanor och jag känner mig mycket lugnare och gladare. Igår jobbade jag lite med en excelkurs innan jag somnade och även om  jag var lite trött tyckte jag det var roligt. Det är som min nya kost gör att jag mer energi och tänker på andra saker som är roliga än ätandet.  Därmed inte alls sagt att man inte ska kunna njuta av god mat men det är balansen det handlar om. 

Stackars A idag var riktigt mörbultad då han gått till naprapat då han problem med bland annat tennisarmbåge och fick stötvågsbehandling.  Han hade skrikit under behandlingen och jag förstår honom mycket väl då jag fick samma när jag hade frozen shoulder. Helt fruktansvärd smärta!  På mig hjälpte det inte alls då frozen shoulder är mycket speciellt och verkar som det enda som hjälper är självläkning  Det har det gjort på mig tack och lov och känns som en befrielse då det var en jobbig tid.  Nu hoppas jag att A får må bättre efter behandlingen. 

Idag var jag iväg och klippte mig och håret blev mycket kortare. Jag ville ha det så och känner mig mycket nöjd.  Känns som en liten nystart i samband med att jag lagt om min kost och börjat motionera igen. 

1f7ddc71-4578-4452-a182-faebd5eff208.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 9 feb 2018 20:31
  Bella50

  Ursnygg är du...som alltid ✌️😄

 • 9 feb 2018 20:36

  Tack min gulliga vän!  Roligt att få känna sig fin.

 • 9 feb 2018 20:45

  Härligt hår med fin frisyr. Måste nog boka en tid hos frissan jag också. Får bli när februarilönen kommer laugh

 • 9 feb 2018 20:45
  paloma

  Snygg frisyr, den passar dig👍

 • 9 feb 2018 20:51

  Tack Annenmat och Paloma! :-)  Känner faktiskt att det är lite " min" frisyr och A tyckte också att jag var fin.smiley

 • 9 feb 2018 21:12

  Tack och vad fint sagt LissaLo! 

 • 9 feb 2018 23:21
  Flamenco

  Snyggt!

 • 10 feb 2018 06:26

  Tack Flamenco! 

 • 10 feb 2018 09:53
  aregnisw

  Toppenfin är du, vilken fin frisyr du har ett fint hår yes

 • 10 feb 2018 10:08

  Tack så mycket aregnisw! 

 • 10 feb 2018 15:18

  Snygg du blev i håret. 

  Jag började också min helg med träning, Zumba, men tar det lugnt nu. Skönt med en helg utan en massa planer. Jag ska bara testa att baka semlor på kikärter. 

 • 12 feb 2018 07:00

  Tack Lual ! Skönt med sådana helger ibland utan krav och hoppas du är nöjd med din helg.

Logga in för att skriva en kommentar.