icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1072845
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 April 2019 21:32
3

Tandvärk och förkylning har stoppat min träning

Jag hade en ganska jobbig början på mitt nya arbete eftersom jag hade tandvärk efter en behandling.  Blir ju så paradoxalt med tanke på att jag inte hade ont innan jag gick till tandläkaren utan fick mer ont efteråt. Man tycker ju att det borde vara tvärtom.. 

Hur som helst släppte värken men i förra veckan blev jag kraftigt förkyld och fick gå hem i torsdags med feber.  Nu har det släppt härligt nog och jag är tillbaka på jobbet och frisk.  Trivs så otroligt bra även om det är en del utmaningar med att svara på frågor i telefon och alla olika scenarios som kan dyka upp. Även att lära sig ett nytt system.  Alla är vi barn i början och vi som är nya får så otroligt fin hjälp av handledare. Så värdefullt!  

I förra veckan hade vi brandutbildning med både teori och övning.  Mycket givande och de praktiska momenten fungerar faktiskt som en typ av teambildning.  Vi fick använda oss av en brandfilt för att släcka elden på en docka som brann. Jag var en av dem som fick börja och ganska orolig för att det skulle bränna i händerna men kändes inte alls.  Bra att veta hur en brandfilt fungerar.   Undervisningen ledde också till - och inte bara för mig - att jag dammsög bakom teven ordentligt i helgen.  Otroligt vad mycket damm det kan bildas på sådana platser bland alla sladdar. 

Nu vill jag komma igång på Friskis denna vecka och längtar efter motion och rörelse.  Maten fungerar ganska bra men jag behöver motionen. 

Något som hjälpte mg mycket dessa dagar jag var sjuk var att lyssna på avslappningsband och gå djupt in i mig själv. Otroligt så bra jag mår av det och vilket lugn det ger mig.  Sedan glömmer jag hur bra jag mår av det men nu vill jag få in det som en bra vana i mitt liv. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 Apr 2019 22:02
  MagganD

  Meditation är så skönt! Undrar varför jag aldrig får till det, när jag vet att jag mår bra av det?!

  Gott att tandvärken är borta och att du trivs så bra på jobbet! 😁

 • 2 Apr 2019 07:18
  Bella50

  Men hallo där....tänkte precis på att nu var det längesen 😲

  Tiden bara springer iväg...

  Gott att du trivs. 

  Kram 🥰👍

 • 2 Apr 2019 21:37

  Tack för alla fina kommentarer som verkligen värmer! 

  Alltid inspirerande att vara här!  Ska fortsätta med mina pusselbitar.. 

Logga in för att skriva en kommentar.