icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 april 2016 21:23
2

Tävling med dåligt resultat

Dags för schacktävling idag och jag visste inte hur det skulle gå då jag varit ganska trött hela veckan och det var frestande att vara hemma och bara ta det lugnt. Det var s k snabbschackspartier som innebär snabba beslut och gärna "ruffla" lite ibland.Inte helt min stil då jag söker det korrekta schacket och gärna dyker ned i en ordentlig lutare när jag tänker. Plötsligt har tiden sprungit väg och tidsnöd vilket gör det lättare för min motståndare att lura mig.

Trevlig turnering dock även om matraster är på samma sätt. Det vill säga lyser med sin frånvaro helt. Jag hade klokt nog packat en matsäck i form av sallad men vad hjälpte det när man inte hinner äta..

Vi var bara tre kvinnliga deltagare av 30 män och vi fick blommor av arrangörerna. Trevlig gest. Förr i tiden hade jag nog blivit irriterad av sådant men nu ser jag lite mildare på sådana saker.Kan man uppmuntra kan man väl göra det.

Maten har fungerat bra för mig denna vecka och nu lade jag märke till en intressant sak idag. Kände mig lite ledsen och nedstämd när jag åkte hem på tunnelbanan med tanke på att turneringen gick dåligt. Förr i tiden hade det blivit en chokladkaka automatiskt utan att tänka. Samma sak nu men jag tänkte inte på att äta en chokladkaka. Fanns inte i mina tankar så att jag ens behövde anstränga mig för att avstå. Framsteg och det är dit jag vill och ett steg på vägen att förstå ännu mer mitt förhållande till mat.

Gillar

Kommentarer

  • 2 apr 2016 22:12
    Bella50

    Så härlig insikt. Grattis 😍

  • 4 apr 2016 10:50
    Dina blogginlägg andas positivism. Jag gillar verkligen att läsa de.

Logga in för att skriva en kommentar.