icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 november 2013 22:46
3

Tävling i Björkarnas stad

Intensiva dagar och där gör jag min egen analys att det är där mathållningen är så viktig för det är lätt att tappa greppet. Jag äter fortfarande inga smörgåsar vilket jag är glad för. MIn frukost kan ibland bestå av en bit ost och skinka t.om som imorse och inga problem alls. Klart framsteg! Sedan är det andra saker som måste filas på. Igår när jag kom till A hade han redan ätit och istället för att laga mat själv åt jag en liten bit melon och en liten bit tårta till middag Absolut sådant som jag vill undvika så där måste jag förändra mig. Idag har allt gått bra. Jag har jobbat hemma utan att hemfalla till bakelser men ändå är det saker som fattas som jag måste styra in mig själv rätt på. Nu packar jag för att åka till Umeå imorgon bitti och tävla i schack över helgen. Där är verkligen en utmaning. Energi är viktigt där för det gäller att äta rätt saker för att orka tänka. Samtidigt är det lätt att tröstäta när det går dåligt. Måste få ihop ekvationen och hitta något bra. Ska hur som helst bli spännande och kul och jag har aldrig varit i Umeå dessutom. Få se om jag kan slå norrlänningarna.. :-)

Kommentarer

 • 15 nov 2013 06:15
  gittan52
  Vad roligt med schack, lycka till!
 • 15 nov 2013 06:28
  Tack så mycket och ska bli en spännande helg. :-)
 • 15 nov 2013 09:09
  Donnina
  Håller tummarna både för ditt spel och din kost i helgen!

Logga in för att skriva en kommentar.