icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 februari 2015 22:07
1

Tänk att en egen vrå kan betyda så mycket

 Jag har som jag skrivit om tidigare köpt ny dator men min gamla stationära har stått kvar i arbetsrummet och jag har alltid suttit i köket  och skrivit.Idag kände jag att det var dags för en egen vrå. Sagt och gjort. Vi åkte till Elgiganten och jag köpte en USBkontakt för att kunna föra över från gamla datorn.Sedan Ikea - behöver jag säga att det var mycket folk - och köpte en lampa att ha på skrivbordet.

Många timmars jobb men jag känner mig glad just nu och väldigt harmonisk.Bifogar en bild där jag håller till..:-)

Gillar

Kommentarer

  • 1 mar 2015 08:55
    Tita

    Fint och allt på ett ställe!yes

Logga in för att skriva en kommentar.