icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 oktober 2017 21:50
4

Tacksam för kickstarten

Inne på andra veckan på Kickstart och känns väldigt bra. Jag känner ingen stress att det ska hända massa saker rekordsnabbt viktmässigt utan det viktigaste är att jag ändrar livsstil. 

Känns ungefär som med mina nya glasögon att jag förstår inte hur jag kunnat se på teve utan glasögon tidigare men man vänjer sig. På samma sätt tror jag inte att jag insåg hur mycket jag började äta av onyttiga saker. Kunde inte dricka en kopp kaffe utan att ha något till och nu börjar jag vänja mig ifrån det. Har fortfarande stressigt på jobbet men blir mindre rastlös och känner mig glad när jag vet att jag är på rätt väg. 

Vårt liv här hemma har förändrats i och med att A:s son bor hos oss och det känns väldigt roligt. Lite lustigt att ha en 20årig kille i huset som äter väldigt mycket och är hur smal som helst.Han har vägt sig för att hålla koll på att han INTE går ned i vikt.  Så olika kan det vara men det fungerar bra i hushållet. 

Mitt nästa steg är motion och jag får satsa på träning här hemma tills vidare. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2017 22:40
  Bella50

  En härlig lägesrapport. 👍💟

 • 3 okt 2017 07:00

  Fortsatt lycka till !

 • 3 okt 2017 08:31
  aregnisw

  Härligt att höra att allt flyter för dig och så trevlig med en extrason i huset. Ha det gott smiley

 • 3 okt 2017 09:27
  Lovis

  Fortsatt lycka till med din livsstilsförändring laugh

Logga in för att skriva en kommentar.