icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 september 2015 06:33
8

Svårt med vardagens krav

Igår var jag riktigt trött när jag kom hem. Känner att jobbet verkligen tar på mina krafter och jag orkar inte så mycket på kvällarna. Känns lite sorgligt då jag så gärna ville hålla kvar min känsla av att vara utvilad jag hade från semestern.

Jag är i det stadiet då jag måste vara extremt försiktig matmässig och just nu satsar jag inte så mycket på att gå ned utan att ta en viloperiod och hålla min vikt. Kan känna att tankarna kommer som att nu har du ju gått ned, alla tycker att du är smal, nu kan du äta som vanligt. Igår var en sådan dag när jag åkte  hem efter en intensiv arbetsdag.Jag ville ha något extra och det blev två räksmörgåsar, en till A och en till mig och jag åt min utan bröd. Perfekt! Jag måste landa och komma ur denne extrema frestelseperiod jag hamnat i just nu.Som tur är har jag hjälp av 16:8 !

Känner mig lite lätt vemodig denna morgon men tror allt kommer att kännas bättre snart. Ska iväg till naprapraten nu för andra gången och hoppas det kan bli resultat efter denna gång och kännas något bättre. Har varit mycket värk efter första behandlingen.Vi får se vad han säger idag.

Gillar

Kommentarer

 • 23 sep 2015 14:52
  gasten

  Det svåraste är nog att hålla vikten men du vet ju precis vad du kan äta. Jag tror också att du blir trött av att du har mycket ont hoppas det gått bra hos naprapaten idag. Pepp på dig och lycka till!

 • 23 sep 2015 06:46
  Bella50

  Jag hoppas det går bra med allt du funderar på. 👍

  Det tar tid att helt ställa om till bättre val vad gäller maten och se upp för fallgroparna på vägen. 🌹👍

 • 23 sep 2015 07:15
  Arrietty

  Jag känner inte till din vikthistoria men eftersom jag just nu träffare en hel del människor som gått ner mycket till sin målvikt och de vittnar alla om att det är skrämmande att övergå från viktminskning till att hålla vikten, det är en främmande situation och det skrämmer... så det kanske är lite av det som drabbar dig när du byter fokus från att minska till att upprätthålla?

 • 23 sep 2015 07:50
  AH65

  Hoppas att det ordnar sig med energinivån och att du slipper värken snart. Du har säkert full koll på att du får i dig allt du behöver men ändå - Var rädd om dig!

  Pepp!

 • 23 sep 2015 08:27
  aregnisw

  Jag tror det är rätt naturligt att känna som du gör tänk på hur länge ni var borta utan stress och bara fick koppla av då är det inte så konstigt att du nu är trött. Och jag tror du kommer på andra tankar snart igen men låt det ta lite tid och nu har jag  med börjat med 16:8 får se om det är något för mig så jag med kommer i mina kläder som du gjort var tacksam för det Eleganz för det har ju gått toppenbra och glöm inte det. Peppkram från mig och lycka till hos naprapaten

 • 23 sep 2015 09:40
  paloma

  Jag tror mycket av din energi går åt när du ständigt går runt och har värk, det vet jag av egen erfarenhet. Försök att hålla jämvikt på matintaget, du behöver ju inte minska mer i vikt just nu utan fokusera på att må bättre och komma i balans. Hösten är en jobbig tid för många när mörkret kommer, försök att vara ute i dagsljus eller ta extra D-vitamin.

 • 23 sep 2015 15:21
  Bella50

  Håller med övriga "skribenter" 👍

  Bara din värk ger med sig är mycket vunnet. Kram ❤️

 • 23 sep 2015 18:46

  Tack alla för era fina ord och omtanke.Jag blir alldeles varm inombords och vad mycket sådant betyder. Kloka och tänkvärda ord  som får mig att tänka till!  Jag tror också jag är inne i en ny fas att fokusera mer på att hålla vikten. Jag har storlek 38 nu precis som jag ville uppnå. Också att smärtan tar på krafterna. Det gick bra idag hos naprapraten och jag hoppas det är ett gott tecken. Tack igen allihopa!

Logga in för att skriva en kommentar.