icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 december 2014 07:24
2

Svårt att veta det man innerst inne vill

Idag vaknade jag tidigt och låg en stund och funderade. Jag är nämligen anmäld till en stor internationell schacktävling som pågår i nio dagar. Lång tid och även om jag är djupt fascinerad av schack började lockande tankar komma. Tänk att bara få vara helt ledig. Se på filmer, vara utvilad, shoppa, känna känslan att bara vara utan krav.. Som motvikt har jag spänningen i tävlingen, jag får traffa massa människor med samma intresse.. Jag  har också bra förutsättningar med A som har respekt för mitt schack samt ett fint hem. Viktigt också ur matsynpunkt att tävlingen börjar 15.000 så jag hinner äta lunch innan. Jag har förlorat många partier pga för lite energi och många schackspelare tänker  inte på sådant när det är tävling och då är det lätt att det blir för mycket fikabröd och sötsaker.

Visst finns också känslan att komma att misslyckas och det är farliga tankar som jag inte vill känna. Jag vill hitta mitt mentala lugn och att det ska bli roligt.

Nu ska jag äta min frukost och fundera lite.

Kommentarer

  • 27 dec 2014 09:33
    Tita

    Du måste välja det som känns mest rätt. Det går inte bra om du väljer "bort något".Du måste välja "till något" roligt och vara beredd på att klara det. Då kommer det att gå bra och vara precis rätt för dig just nu. Det är svårt att tvinga sig till något det går aldrig bra.

    Lycka till oberoende av vad du väljer!

  • 27 dec 2014 11:53

    Tack mina vänner och finns inget rätt eller fel utan handlar om att känna efter. Jag vill spela och ta den här möjligheten och lyssnar på mig själv där. Ska bli spännande som sagt.

Logga in för att skriva en kommentar.