icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096362
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 oktober 2017 06:48
3

Stressig dag utan internet

Igår gick jag upp och tidigt och började jobba hemifrån.Sedan skulle jag precis börja med en viktig sak vid tolvtiden då internet försvann. Inte roligt när man har mycket att göra. Jag ringde Conhem och den vanliga visan att prova med tandpetare bakom mondemet men jag sade att jag avvakter.

Gick ut och gjorde några ärenden och tänkte vilken vackar höstdag det var. Tänk om man bara hade kunnat promenera utan krav men det kan man kanske göra mer än vad man tror.. 

Vid tretiden skulle Internet ha kommit tillbaka men inte hos oss och kändes stressigt. Återigen alternativet med tandpetare men jag valde att vänta och det visade sig att felet inte var avhjälpt och skulle komma tillbaka 22.00. Jag gick upp till biblioteket och gjorde det viktigaste och då fick jag mail från A att internet var tillbaka. Vilken härlig känsla!  

Blev en sen kväll igår då jag jobbade till elva men jag fick gjort det som behöver göras jobbmässigt. 

Tacksam för kickstarten för även om jag inte hinner planera hjälper kickstarten mig att känna mig stabil matmässigt när det händer sådant som igår.  Hade garanterat blivit en bakelse " förr i tiden" för att muntra upp mig. 

Nu är det facklig kurs i tre dagar och ska bli riktigt roligt och intressant. 

Gillar

Kommentarer

 • 17 oktober 2017 08:11
  Bella50

  Det var nåt nytt för mig med "tandpetare" surprise Det kallar jag "support"...ha,halaugh

  Vi blir mer och mer "ställda" när tekniken strular...så det kanske är bra att vi får känna på det lite då och då.

  Härligt att du tog det med en promenad...istället för med bakelse. grattis.

  Ha en bra kurs med bra val , så klarar du det också. Kram heart

 • 17 oktober 2017 11:47
  Flamenco

  Vadå tandpetare? Låter larvigt, vad är det för support? Har varit gift med en IT-konsult i toppklass, som både kan hårdvara och mjukvara och elgrejer och jag har aldrig hört talas om några tandpetare när internet ligger nere! :-)

  Bra att du fick tillbaka det igen!

 • 17 oktober 2017 17:08

  Ja stresigt var nästan helt utan i 14 dagar blev kris med räkningar och E fakturer, sen gick telefonen och tvärdog så fick lada om den dåfunkade inte bankide och bankide kund jag inte få utan en kåd som jag aldrig fått då vi delade på frugans bankonto och vi gjord om det gemensamt. så kom inte in på banken, gumman kunde loga i mig men jag kan inte se minna efakturer förens jag lagt upp dem då kan jag ta bordem med fruns konto, banker.

Logga in för att skriva en kommentar.