icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 februari 2014 18:48
3

Stressen är min värsta fiende just nu

.. och inser mer och mer hur det hänger ihop med sockerbegäret. Undrar varför egentligen. så fort jag blir stressad vill jag ha något sött känner jag. Jobbade hemma idag och kände hur jag längtade så både efter en påse gott och blandat och något gott till kaffet. Bra att jag inte hade något sådant hemma och jag åt min kycklinggryta och en slät ( faktiskt) kopp kaffe till det. Sedan har jag suttit och jobbat fram tills nu vid halv sju och är ännu inte riktigt klar. Känner mig oerhört stressad av mitt arbete just nu och har svårt att hitta något förhållningssätt till det . Längtar att få koppla av och bara känna känslan att vara och att finnas till. Dansen är härlig men det är trots allt fysikt aktivitet. Jag skulle bara vilja vila i mig själv och jag borde kanske lyssna på något avslappningsband och tända ett ljus här hemma. Jag ska gå ut om en stund och ska handla lite och dricka en kopp te senare ikväll. Får bli lite ost och skinka samt en valnötsröra jag brukar köpa färdig som är så god. Jag gillar verkligen dessa olika röror som man kan använda till så mycket. Så nåväl, jag är stressad på jobbet men LCHF känns som en lina jag håller mig i just nu för att inte falla pladask för socker och allehanda bullar när stresskänslan slår till. Ska fortsätta att hålla i den linan för att ta mig framåt. För att muntra upp mig själv lite hade jag tänkt köpa ett fint hårschampo och balsam från Redken idag. MItt hår är så otroligt torrt och sprött just nu och känns helt livlöst. Ganska dyrt och en kollega tipsade mig om att köpa på nätet istället. Det är gjort och dessutom med tio procents rabatt från jobbet. Bra men samtidigt synd att man inte kan gynna affärerna. Det kan inte vara lätt att ha butik idag.

Gillar

Kommentarer

 • 25 feb 2014 19:05
  Tita
  Försök att ta en paus på dagen och gå en snabb promenad i dagsljus. Lyssna på naturen och njut. Det är såååå avstressande. Lycka till!
 • 25 feb 2014 19:14
  Bra råd.Jag måste "tvinga" mig till att komma iväg. Tror också det är bra och tack.
 • 25 feb 2014 21:53
  Triggy
  Håller med Tita, lite dagsljus ute gör underverk även om det är snålblåst och kallt! Pepp till dig!

Logga in för att skriva en kommentar.