icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 maj 2014 21:25
3

Stress och sockersug

Känns som jag har misslyckats idag men jag tänker att det kunde ha varit värre. Allt gick bra hela dagen matmässigt och till lunch en bra sallad. Dock saknade jag mellanmål och jobbet hopade sig och massa saker började hända jag inte räknat med och skapade stress hos mig. Klockan sju hade jag ännu inte kommit iväg från jobbet och hungrig så jag kunde knappt tänka. Började fundera på om jag skulle öppna kollegornas skåp helt desperat och se om det fanns något ätbart men nej, nej,. Där gick min gräns och jag kom på att jag hade min påse med kakor, två kakor och en banan stillade hungern men sockersuget kom. Jag åkte från jobbet kl åtta och halv nio handlade jag en påse gott och blandat som jag nu har ätit upp. Inte bra och det är jobbigt när detta sockersug kommer. Nu ska jag dricka en kopp te och äta ost och skinka samt varva ned efter en lång arbetsdag.

Kommentarer

 • 20 maj 2014 09:53
  Gittebe
  Eller ett kokt ägg i väskan. Eller inte. När min dotter var på besök från Australien i våras tyckte hon att det luktade så vansinnigt illa här en dag och hon bestämde sig för att lokalisera lukten. Och hon hittade just ett kokt ägg, gammalt ock trasigt och stinkande i min sambos datorväska.Hade blivit bortglömt där några dagar för länge :)
 • 20 maj 2014 07:17
  En påse nötter i handväskan kan vara bra nödproviant.
 • 19 maj 2014 22:38
  Jag känner igen mig, det är så lätt hänt att det slinker ner nåt sött om man är stressad och dessutom hungrig, och missar nån måltid. Men det är inte hela världen! Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.