icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1076512
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 October 2013 16:09

Stress men ändå tänka på annat sätt

På hemväg från mitt frisörbesök kände jag att jag inte blev riktigt mätt efter räksalladen. Har faktiskt inte så mycket mat hemma just nu och behöver fylla på mitt kylskåp rejält vilket jag har tänkt göra i helgen. Kände mig sugen på något men visste inte på vad. " Förr i tiden" hade det garanterat blivit en bulle och kanske en bakelse. Nu blev det istället en färdig smörgås. Grovt bröd med frön och ost. Inte optimalt när det gäller LCHF men bättre än något sött. Känner mig nöjd även om jag inser att jag planerar dåligt just nu när det gäller mat. Jag ska bli bättre och känner mig inspirerad och på gång.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.