icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 juli 2015 06:34
3

Start på ny vecka

Sitter med en kopp te och känns inte konstigt alls att starta utan frukost. Inte ens jobbigt utan kroppen har börjat vänja sig.

Idag kommer några kollegor tillbaka från semestern och de jag jobbade med förra veckan har gått på semester. Vi var bara tre på jobbet och fast det blev intensivt har vi haft det väldigt trevligt. På luncherna lärde vi känna varandra lite mer och pratade om ämnen vi aldrig pratat om annars.Kändes fint och märkligt att man kan känna så efter att ha jobbat tillsammans i över tio år.. Finns mycket inom oss människor och allt är inte bara yta. 

A åkte tidigt i morse. Han gick upp vid fyra och jag somnade om men vid fem väckte han mig så vi fick säga adjö till varandra. Kommer att bli tomt men snart ses vi i Marocko. A brukar alltid skoja med mig att jag ska vara avundsjuk  på honom när han har semster eller ledigt för då blir han extra glad. Jag har sagt att det är omöjlighet för mig att känna så just nu. Jag är bara så otroligt glad att han äntligen får sex veckor ledigt som han har slitit på jobbet och nu på väg till solen. 

Gillar

Kommentarer

 • 27 jul 2015 17:15
  utter

  Härligt när man får se nya sidor hos sina medmänniskor. :-)

 • 27 jul 2015 08:15
  Tita

  Snart är det din tur att få åka till solen, härligt! Det är underbart att ha det att se fram emot och så får A och du ses igen!

 • 27 jul 2015 08:47
  Bella50

  Hoppas nu vår resa går stadigt framåt tills det blir din tur att byta färdmedel.👍

  Hoppas nästa gäng på jobbet gör dig lika glad...och din värk avtar....tills du reser.

   

Logga in för att skriva en kommentar.