icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 september 2014 06:56
1

Spanska och en utmaning

Har precis ätit frukost och blev ganska enkelt med mortadella, en bit brieost, gurka och ett ägg. Känns bra och jag har kommit igång.

Idag blir en utmaning.  Dels väldigt stressig dag på jobbet eftersom det är den sista och dels för att jag ska börja min spanskakurs ikväll. Vad roligt det ska bli!

Jag ska köpa med mig en sallad på lunchstället idag så äter jag den innan jag åker iväg på kursen. Känns som en bra lösning just idag och i framtiden ska jag försöka göra mer själv i min planering av mat.

En rolig sak hände igår när var på väg hem till porten  och på långt håll såg en man som kom upp från en uppgång i en annan del av huset - Undrar vad han har gjort tänkte jag, om han har tvättat.. Mannen började ropa hallå och jag tänkte att han har kanske inga nycklar och jag tänkte att jag får gå fram och fråga men jag gjorde ingen min av att känna igen personen i fråga. Det borde jag ha gjort då det var min egen sambo !..Ridå och vi skojade om det på kvällen och A sade att han var klart oroilig.. Förstår honom men får väl skylla på att jag var lite trött efter schackturneringen i helgen..

Kommentarer

  • 30 sep 2014 11:53

    Vad roligt att du ska läsa spanska. Säg bara till om du behöver hjälp ;)

Logga in för att skriva en kommentar.