icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1004359
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 december 2013 07:26
2

Sovit dåligt men mår ändå bra.

Att vara lite orolig kan ge bra saker i slutändan.. :-) Jag tänkte beställa en bok om LCHF imorse men insåg att jag faktiskt har beställt en bok som finns i bokhyllan. Nu ska jag börja följa veckomenyerna i den och eventuellt 16 timmars ätfönster. Ska bli intressant att se vad som händer! Naturligtvis också öka motionen. Lite stressig morgon då jag ska iväg till tandhygenist. Hoppas allt går bra och jag brukar få bedövningssalva som hjälper när tandsten tas bort.

Kommentarer

  • 9 dec 2013 10:14
    Hjärta
    Lycka till hos tandhygenisten och med ökade motion -))
  • 10 dec 2013 20:27
    Tack Hjärta och vad skönt det kändes att allt gick bra. Ska verkligen satsa på motion framöver för jag saknar det i mitt liv.

Logga in för att skriva en kommentar.