icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102871
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 juli 2019 21:30
1

Sommaren är här

Då äntligen kom sommaren och vad härligt det är. Har precis suttit en stund på balkongen och vad behaglig kvällen känns.  

Skrattade åt mig själv imorse då jag bestämde mig för att åka utan en kofta. Känns alltid tryggare att ha något med sig om vädret skulle vända. Jag tvekade i det längsta och var nära att vända och grabba tag i koftan men hejdade mig.  Rätt beslut för jag har inte behövt frysa idag. 

Veckan började med en rivstart med radiosändningen och allt gick bra med att vara gäst i studion.   Det blev utlagt på Schackförbundets hemsida och jag fick mycket positiv feedback så det var roligt  

Det har varit en tuff vecka då restiden tagit mycket tid. Nu på måndag börjar pendeltågen gå igen och känns fantastiskt. Vilken skillnad det kommer att vara.

Maten fungerar väldigt bra och jag är glad att jag har hittat ett bra sätt.  Fortfarande några små justeringa rmen jag är på rätt väg. När jag jobbar äter jag nästan en obefintlig frukost. Sedan smakar en slät kopp kaffe väldigt gott när jag kommer till jobbet.  Intressant hur man vänjer sig för det fanns en tid då jag istället fick den dåliga vanan att alltid börja dagen med en kopp kaffe och en chokladbit.  

Sedan äter jag lunch vid halv ett och innan dess har jag tagit en ostbit som mellanmål. På eftermiddagen inget alls förrän jag är hemma igen.  Känns verkligen som jag har kommit ifrån småätandet.  Vi får se vad som hände rmen jag känner att jag har inte bråttom utan kommer att fortsätta så här ett tag. 

Imorgon är det helg och på kvällen ska ha ett lite försenat firande av min 60 -årsdag.  Tyckte livet var för uppoch nedvänt när jag fyllde att jag ville vänta med att fira.  Nu gör jag det  och ska bjuda mina närmaste på restaurang.  Ska bli riktigt roligt och det blir en grekisk restaurang som jag varit på förut och där jag vet att de har väldigt god mat.  

 

Gillar

Kommentarer

  • 26 juli 2019 22:58
    paloma

    Hoppas det blir ett trevligt försenat firande🙂

Logga in för att skriva en kommentar.