icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 februari 2015 18:56
1

Som vanligt går veckorna väldigt fort

Den här vveckan har jag jobbat hemma tre dagar och det har varit vädigt välgörande. Kanske gör jag så även på måndag. Känns som det passar mig eftersom jag är lite stresskänslig just nu.  Idag avbokade jag ett möte och vad bra det kändes.  ( Konsten att säga nej..)

Fick intressant recept idag avv en bussig kollega gällande LCHF och det ska bli roligt att prova.  En del efterrätter och kaffebröd. Idag " erkände " faktiskt A när jag själv sade det att chokladmoussén inte var god. Han är så fin på det sättet att han inte velat säga något men jag blev inte ledsen för jag visste om det.  Jag sätter hopp till min systerdotter nästa vecka som ska få lära mig.. :-)

Nu väntar en lugn tevekväll och A jobbar.

I morse vaknade jag med huvudvärk men jag andades med djupa andetag med magen och kände mig faktiskt bättre. Fascinerande..

Gillar

Kommentarer

  • 27 feb 2015 19:58
    properra

    Att säga nej är mycket svårt, men övning ger färdighet. Hellre det än stressrelaterade sjukdomar. Trevlig helg!

Logga in för att skriva en kommentar.