icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 februari 2016 21:00
5

Solglitter i sagostaden Sigtuna

Vi hade en så fin och mångfacetterad dag idag i Sigtuna. Så härligt med ljuset och solen och massor av människor var ute på isen och åkte både skridskor och spark. Sigtuna är så charmigt och vi gick in på skoj i den lilla biografen och jag såg ut genom det öppna fönstret där. På hur många biografer kan man göra det och knappast på Filmstaden här i Stockholm..

Vi gick även in i kyrkan och fick en kontemplativ stund och jag tände ett ljus och skrev i bönboken. Jag är inte troende men blir alltid väldigt berörd och gripen när jag går in en kyrka.

Efter det promenerade vi och fikade på älsklingsstället Tant Brun och vad mysigt det är. Enda jag kunde klaga på är att jag slog huvudet väldigt hårt i dörren när jag gick in eftersom det var en tröskel jag inte såg.. Ska inte skylla ifrån mig men tycker varningsskylten var lite diffust formulerad i form av ett ordspråk att bättre böja huvudet mot marken än att se upp mot skyn.. Hmmm men jag hämtade mig snabbt så ingen fara.

Denna dag har jag inte tänkt så mycket på vad jag ätit utan det blev tårta med vispgrädde när vi fikade och sallad till lunch. Lite kyckling senare på kvällen och avslutade med te och dadelkaka. Känns ändå bra och jag märker fortfarande att jag har en vilja och vana att småäta nötter och vad  viktigt det är att få bort den vanan.

Gillar

Kommentarer

 • 28 feb 2016 21:25

  Visst är det härligt med en liten utflykt?

 • 29 feb 2016 07:14
  Bella50

  Åh, vad kul att få "följa med" er på utflykten. tack  , fina bilder.

  Och, du då....vad fin du alltid är !  Han är dultig A. Grattis 👏🌹👍

 • 29 feb 2016 07:36
  aregnisw

  Oj så mysigt ni verkade haft det och vilka fina bilder du ser så fin ut som Bella sa och jag instämmer helt. smiley

 • 29 feb 2016 15:47
  Tita

  Riktigt fina bilder och du håller dig smal och fin!!👏👏😄

  Pepp på dig!

 • 29 feb 2016 20:50

  Tack allihopa och vad glad jag blir. Vi hade verkligen en underbar dag tillsammans.

  Känner mig lite lättare i kroppen faktiskt sedan jag slutade med nötter även om det bara är en vecka sedan. Ack så gott med jordnötter men ett viktigt steg med tanke på alla kalorier de innehåller. Man får hitta annat som är gott helt enkelt. smiley

Logga in för att skriva en kommentar.