icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 mars 2018 07:02
4

Snart sex veckor

I morgon är det snart sex veckor sedan jag startade min nya kost och vad bra det känns.  Känner mig så otroligt mycket lättare i kroppen.  Imorgon ska jag väga mig och blir spännande att se. 

Min största förändring är egentligen mitt småätande av nötter. Jag insåg inte hur mycket jag åt och en näve här och där blir ganska mycket.  Plus att vi alltid har en skål hemma med nötter. En annan sak är att det är så vansinningt gott med nötter när man är lite hungrig.  Tror att jag har med mig det från det jag var barn och köpte en liten påse med jordnötter och en småfranska. MInns än idag att det kostade femtio öre.. Sedan gröpte man ur innheållet i franskan och stoppade jordnötterna där. Oj vad gott det var !  Faktum är att jag provade det en gång när jag var vuxen men det var inte samma känsla som när jag åt det som barn. 

Jag har jobbat hemifrån hela veckan men idag ska jag åka in till kontoret men åker pendeltåg för säkerhets skull istället för buss. Kommer aldrig att glömma när jag satt fast på motorvägen i buss fyra och en halv timme förra året. Hemsk känsla och vi bara kröp fram. 

Jag har fått problem med min pc och ska hjälp idag av vår lokala It. Jag hoppas det kan lösa sig men ser ut som jag kan behöva ominstallera datorn och det bökigt med att installera om alla program. Känner stress men måste lära mig att hantera det. Börjar att bli bättre och jag har länge känt mig så vansinningt trött. Kan lägga mig tidigt och ända känna mig hur trött som helst när jag vaknar samt orkar inget på kvällarna.  Nu försöker jag sakta men säkert att jobba mindre och lära mig själv att inte skämmas för det jag inte har hunnit med.  Så viktigt att hitta balansen mellan jobb och fritid. 

Det är full fart i huset nu då A.s andra son är här från Spanien. Vilken vinter han har fått komma till! Det var 20 grader i Malaga när han kom förra helgen.  Han är vegan och jag hade tänkt att vi skulle gå ut och äta alla fyra på en vegansk restaurang på Luntmakargatan som ska vara väldigt bra.  Alltför bra visade det sig då restaaurangen var fullbokad nu på fredag.  Om någon har något tips på bra vegansk restaurang här i Stockholm mottages det gärna.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 1 mar 2018 07:18
  Bella50

  Åh, vad glad jag blir och spänd på viktresultatet imorgon.

  Egentligen är ju siffrorna underordnade din egen kroppskänsla...men jag vet också hur känslan är då kläderna bara ” glider på plats” ...och man känner sig både smal och fin i vad som helst. 

  Trevligt med besök för er allihop....och ja, vinter fick han verkligen uppleva.

  Bra tänk med jobb% i livet. Lagom är ju bäst även där.

  Ha en bra dag nu vännen. 💗💓

   

 • 1 mar 2018 07:54

  Tack Bella och Lissalo!  Känns som jag har kommit in i bra vanor. Började med 8 nötter för att begränsa mig men det finns dagar då jag inte äter några nötter alls. 

  Visst är det en härlig känsla med kläderna. Jag brukar tänka kläder berättar.. Det stämmer verkligen. 

  Önskar er en fin dag ! 

 • 1 mar 2018 08:13

  Har ni tittat på Hermans på Fjällgatan? Jag har mest varit där på sommartid men tror det kan vara trevligt även så här års.

 • 2 mar 2018 07:02

  Tack Lual och vi ska gå till Hermans.Kan nog vara trevligt även nu och maten ska vara god och fräsch samt utsikten fantastisk. Blir nog bra för killarna.

Logga in för att skriva en kommentar.