icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 oktober 2014 21:43
1

Snart har fyra veckor gått med LCHF

Snart har fyra veckor gått med LCHF och vad fort tiden har gått.  Jag är glad att jag började. Känner mig både lugnare och mer positiv av min LCHFkost.

Idag fick jag en kaffebryggare som bonus på jobbet och den var verkligen fin. Till och med klocka och timer på den. Rolig idé att man kan ställa in att kaffet ska bryggas på morgonen och vakna till den. Hemtrevligt.

Hade en sådan tur  att jag fick skjuts hem nästan hem till porten av en kollega som bor i närheten och vad bra det passade när jag hade kaffebryggaren att ta hem och bära. Kom hem lite tidigare och fick lite extra tid att umgås med A. Härligt.

Lunchen idag utmärkt som vanligt och jag har varit behagligt mätt hela eftermiddagen. MIddag blev en paprika med köttfärs.

Nu väntar sängen för att orka de sista dagarna på månaden och det är en mycket intensiv period jobbmässigt men jag har affirmerat att jag ska klara stressen. Det kommer att gå bra.

Gillar

Kommentarer

  • 28 okt 2014 21:58
    utter

    Fyllda paprikor är så smarriga! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.